Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
im neko dojaviti da je musliman zapalio dzamiju u Visicima... a ko zna, mozda oni u SDA misle da muslimani zele etnicki cistiti bosnjake, nikad ne znas na kakvom su tragu
Svaka cast Eldine,hrabar si,a kako ne bi i bio kad si budala.Bogami si stavio veliko breme na svoja pleca.Sada ce biti otimacina za tebe sa Istoka i Zapada.Braca Srbi (51%) i braca Hrvati (30%) su u tebi sada vidjeli jedinog Bosnjaka koji pali,razmislja(?) i cini zlo,a bogami i slicnih intelektualnih sposobnostii,te sada odluci na koju ces stranu.Oni nece dozvoliti da takva jedna budala ostane u bosnjackim redovima,te ce te sigurno traziti i reci , dodi ovamo gdje ti je mejsto.Medutim,citajuci ovaj clanak,mislim da ukoliko bi obecao da ne neces vise paliti,a da ces ostati budala kao sto jesi,mogao bi brzo postati i clan GO SDA.
CITIRAM TAKST IZNAD \"Naglašava da sve ove pojave predstavljaju samo opasan akt urušavanja tradicije bh. načina života u kojem su bogomolje stoljećima bile za svakog istinskog vjernika nedodirljive svetinje bez obzira na to kojoj konfesiji pripadale.\" stvarno su nedodirljive kao i srpski pravoslavni manastir u istočnom mostaru kojeg su srušili muslimani i od kojeg nije ostao ni kamen na kamenu TOLIKO O POŠTIVANJU BOGOMOLJA
Eto u oba ova zadnja primjera, dzamije su zapaliti sami muslimani. U prvom iz nemarnosti, u drugom zbog medusobnog obracuna. Cinjenica je da ove teme o zapaljenim dzamija ne spadaju u politicu, vec u Crnu Kroniku. A ako ce se pojedinci i ustanove,laznim izvjestajima boriti za svoje mjesto u drustvenom zivotu ove zemlje, bolje bi bilo da se pozabave onim sto je prisutno u njihovim vlastitim redovima. Poput ucestale pojave pedofilstva, i pronevjere novca.
Saopćenje je na mjestu. Ne radi se samo o ovoj dzamiji, u protekloj se godini 40 napada dogodilo na dzamije, u zadnjoj sedmici se tolika hajka digla na IZ-u i na njenog vjerskog poglavara a iscenirana ateističko-budalističkim propalitetima koji pod motom slobode govora dozvoliše sebi da kaljaju sve što ima predznak islamski. Još je žalosnije što je većina takvih iz bošnjačkog naroda, kompleksaši i titovi zatučenjaci, koje Tito nauči da islam mora ostati u džamiji, ne treba musliman da bude musliman izvan džamije. A ovaj zadnji slučaj, istina da je bilo ishitrenih izjava, stava sam da se treba sačekati dok se ne dokaže bilo šta, danas je najlakše nekoga potvoriti, te stoga tek sad odgovaram na ovu temu.
@VIŠIĆI Slušao sam sinoć izjave sa terena ..niti je glavni imam niti bilo ko od mještana optuživao Hrvate nego su naprotiv svi isticali da je u tom mjestu lijep primjer suživota..zato mi nije jasno šta želiš reći. Ko god da uradi napad na vjerske objekte, bez obzira na lične motive jeste napad na vjernike i može izazivati osjećaj nesigurnosti kod vjernika.
Etnicko ciscenje cilj je nezaposljavanja Srba i Hrvata u sarajevskim preduzecima na funkcije koje drzi ta stranka. To su trebali napisati!!!!
Tipicna huskacko - ratoborna izjava Ako je tko etnicki ociscen onda su to Hrvati
Ma vidi molim te sto nam se SDA probudila. Ma nije zar... Ma nemojte nam pricati... Ma jeli to stvarno tako... Pa zar nije vas Tihic sve ovo zakuhao sa svojim kartama i podjelama. Ma vidi ti sto su se SDA-ovci probudili.
tipicno za SDA i njihovu politiku, narode budi se!!!
izjava je biser. koliko je meni poznato islam je religija i nema veze sa etnickim porijeklom. al to je valjda normalno na balkanu da se religija poistovjecuje sa etnickim porijekolm. a to etnicko porijeklo na balkanu nema nikakve veze sa genetikom svakako, nego je politicka podjela.
E budala...
aaaaaaa jeli NITKO NEĆE DA KAŽE ISTINU DA JE UHVAĆEN ČOVJEK KOJI JE IZAZVAO POŽAR U DŽAMIJI I ZOOOOOVEEE SE ELDIN ZAKLAN I VIDI VRAGA ON JE MUSLIMAN GLAVOM I BRADOM i priznao je da je zapalio prostoriju do džamije jer je radio kao čuvar džamije ali mu je stric uzimao pare koje bi on dobivao za čuvanje džamije pa je namjerno zapalio prostoriju do džamije AAAAA NE DŽAMIJU KAKO STE VI NAPISALI U OVOM NASLOVU HUŠKAJUĆI BOŠNJAKE NA HRVATE
Ma kako su dobro obaviješteni! Muslimani sami zapale džamiju i optuže za to Hrvate.... c c c