Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjalo bi mu nabaciti dušanku majkić. kakav bi to par bio... :))
wooow top komentar! cestitam :) odlicna preporuka za jedan sjajan i krajnje skladan par :)
moram i ja ponekad napisati nešto po volji širokih masa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Isto Šrek..
a ja kontam na koga mi liči :D
@hrisi avgi da je kojim slucajem charles darwin sreo ovakav uzorak njegova teorija evolucije bi otisla u drugom pravcu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garant mu sudi njegov jaran Špoljarić..... Eso nema šta de se sekira hahaha
Hljeb te jb ko se docepao fotelje
fakultetlija 10+. ne smije njega niko osuditi. Ima on u dzepu I tuzilastvo i cijelo Sarajevo. On I Baja su najsposobniji
Dok god je ovaj kriminalac na slobodi sud i tuzilastvo ne shvatam ozbiljno
Pravda za Fahra i Radeljaša
Jedini politicar(lopov)koji se nije sjetio da angazuje internet ratnike koji ce ga hvaliti :)))),sve i jedan komentar je kontra ovog homo sapiensa......
Ko o čemu, kurva o poštenju...
Vidi mu gloove....telece.
Hoce li i ovaj put biti Esad umjesto Esed? Kako bi bilo mocno kad bi nasem Fahrudinu kako promijenili jedno slovo. Kako bi tek tada bilo zanimljivo citati naslove po avazu.
A vidi mu ministarske glavurde, masala.. doima se kao akademik ;P
nevin ko severina
Australopittecus afrikanus...
j*bale vas ove hiljadice!! kad cete mu sudit sto je, zajedno sa sdp mafijasem damirom hadzicem, opljackao opstinu novi grad za milion maraka? kad cete njemu i njegovim sinovima rusit bespravno izgrađene vile po bosni? kad cete mu sudit za pokradene milione iz federalnog penzionog? KAD CETE SUDIT TUZIOCIMA I SUDIJAMA KOJI OVOG KRIMINALCA DRZE NA SLOBODI?
Trpi,ili glasaj kako treba
@percepcija recepcije nema glasanje veze sa ovim. ne valja ni jedna stranka jer svaka ta "organizacija" je napravljena da grupu ljudi (zajedno sa porodicama) nakaci na drzavnu sisu. sve politicare boli ona stvara za nama dvojicom. a sad pogledaj ovu fotku i zamisli osobu koja glasa za ovo stvorenje. čudoviste iz loh nesa? :)
Bože me oprosti KRIV NEGO ŠTO, pa ovaj je otimao, sram ga bilo, nabio 300 kg u dupe a sirotinja gladuje, i tvrdim da on kao vjeruje u boga, klanja i posti, PUSTO MU OSTALO DAJ BOŽE!
cccc strasno, kakav lik?