Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*bo te više rat. Naši se taman malo ušutili sad ti počinješ.
sda širi ratnu kampanju, evo zaljepili su po federaciji plakate "i ja sam branio bosnu" tako nešto. Meni je to uznemirujući sadržaj, ameriko reaguj
ALI SMO NA POMOLU 3 SVJETSKOG RATA,AKO JESMO MOLIM SVE NA BALKANU DA SE PRAVE MRTVI,NEMOJ DA BILO KOME PADNE NA PAMET DA SE KURCI.OD NAS JE BILO DOVOLJNO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Govor taj nam poznat 90tih godina ...ja vam ne vjerujem i kad gripu imate...
Naravno da neće, ali ne zato što ti kažeš već zato što niko ne želi da ratuje! Omladina hoće posao, perspektivu, zdravstveno osiguranje.
Dodik i Bakir: Pa kako nece, kako mislis da pobijedimo na izborima?
Escobar odlučuje o tome dal ima rat ili ne. Jel vam jasno!? Ne mogu bh plemena o tome samostalno odučivati.
Moze li samo notifikacija 3 dana prije zatvaranja granica, samo da odem do Zagreba malo u "shopping"?
Neka zivi Bosna i Hercegovina !! slava ARBIH!!!
Zbog jednog Eskobara mi je dan top a zbog drugog će biti noć.
Realno bosnjacka politika svojim glasačima nema što ponuditi, i u takvoj situaciji je jedina preostala opcija huškanje na rat.
goo U.Obzirom da si gol i usr.n,niko ti ne vjeruje,dzaba svljas!!
Svi se mogu prebrojavati, a ko proba zapoceti sukob, zustavice ga mirovne snage. Tako ce i biti. Kako je Tito govorio, zivi kao da ce uvijek biti mir, a spremaj se kao da ce biti rat. Konstitutivnost kako je tumaci Covic je trenutno najsuprotnija demokratiji. U njegovoj glavi se mira desiti najveca promjena.
sve je nam je rekao.. :"Što se tiče nedavne odluke o nametanju promjena u izbornom procesu, podržavamo ih." sta znaci,nije islo direktnim putem, nego mi cemo to okolo kere pa na mala vrata. podjelit ce nas dusmani.
Laze ko pas,bice ovdje rata za koju godinu najkasnije.Treba biti spreman pogotovo kad stalno govore nece biti rata
Tipicna Americka politicka izjava. I kad nemaju pojma o cemu se radi najbolje je reci “nece bit rata”. Zalosno
Jadna ona država koju vi pomazete. Pa jeste li odbranili ikad ista a da valja?
На овим просторима не може без ратних поклича, ратних боја и најпримитивнијих увреда, јбг.
Amerikanac ke znao I 92 za rat I za Kosovo 99,I u Ukrajini u February.Oni bolje znaju gdje ce biti I kada od svih politicara na Balkanu. Jedino ovo oko S Mitrovice moze biti malo frke I to je to.
Kad Bakir da izjavu da vrše prebrojavanja, to ništa dobro ne donosi, osim što odvraća potencijalne investitore. U redu je biti spreman za odbranu, to je i dužnost, ali priče o prebrojavanju? Pa šta ste radili do sad, zar tek sada počinjete razmišljati o odbrani.