Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznad Bosne sunce svice, dobro došo predsjednice! 💚❤️💪
SANKCIJE DOK JOS NIJE KASNO !!!
Jedna jedina najdraza Republika Bosna i Hercegovina 🇧🇦❤
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Laktašenko došao ti je kraj.
Pa lik rekao da nece biti nista protiv Srpske Republike. Procitajte clanak.
DODIKA U ZATVOR!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik je penicilin za ove! Zivela Republika Srpska!
Daj vise te sankcije dosta price
Daj vise te sankcije dosta price
Nije propatila tzv rs nego oni koje su oni terorisali!!
Escobar je tu samo da pazi na dejton. Druge stvari na ne interesuju. Treba se gledati šta kaže Palmer. Jer sve odluke koje SAD donesu nose njegov potpis.
Suplja prica moj Eski
HARISA S. SU AMERI ODFIKARILI PRIJE 12 G. ZATO ŠTO JE STAO NA PUT DODIKU, PRI ČEMU NIJE IZGOVORIO NIJEDNU RUŽNU NITI NEDIPLOMATSKU RIJEČ, A DODIK IM PRKOSI I LAJE 15 G., A ONI DOĐU U NJEGOV PARLAMENT I KAŽU: "SVE SPOROVE TREBA RJEŠAVATI DOGOVOROM". ETO TAKO SU AMERI I EU U DODIKU UTOVILI MONSTRUMA.
Sankcije su jako složen Kvantum fizički proces u kombinaciji sa astrofizkom, nano trigonometrijom i molekulnom hemijom i mi ćemo ih uvesti kada ih razvijemo nakon 650 godina.
Kakve sankcije? Blokirat ce te izvoz dodikovim firmama u sad ili eu? Ionako nista ne rade osim sto dobivaju entitwtske i lokalne tendere. Ne bi da smo Iran pa izvozimo energente
Nema ovaj nista spremno. On je mislio da ce moci razumno se sa Dodikom dogovorit. Sad se iznenadio sa kakvim konjem (a nije jedini u nasoj ergeli) ima posla i ide kuci u bunilu da vidi sta ce sad.
Sta rade stranci u našim zemljama. Kako su došli nesto ne štima.
Pa hajde više otelismo se...Ma kad skontam što kaže Goran Bare, ko si ti, šta ti, ko si ti, šta, ko si tiiiiiiii........
Trla baba lan🤣🤣🤣,okaci macku o rep to,niste vi niko i nista ovdje,obicni teroristi i snradovi.
Medju rogove !
Koje je ovo leglo umobolnih ljudi,gledaj komentara,ovo je 100x da se radujete a nece biti nista od toga.