Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spajanje RS sa Srbijom. Ovog su poslali da nam zamaže oči!
Hvala Sefiku Dzaferovicu sto je prozreo namjere otvorenog Balkana! Samo SDA! ☝️💚💚🏆
baz Americke kontrole Drine i baze u Brco distriktu, kao i pomoci da se lopovima sudi a ne da guraju narod u sukobe ...nece funkcionisati ni mali ni veliki ....ja sam da se Kina i Rusija nabije nogom , Amerikanci pravite baze, pravite hidroelektrane , samo dajte nam pravnu drzavu i mir
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog nam dao ovakvu blagoslovljenu zemlju...gdje bacis sjeme ono rodi....a mi se glodjemo oko totalnih gluposti i sa nadom cekamo da nam neki stranac uredi drustvene odnose...
U Srbiji postoji velika opzocija Otvorenom Balkanu jer ga oni smatraju USA/NATO projektom da se Srbija uvuče u NATO isto kao što ga mi smatramo srpskim. Moje lično mišljenje je da za ekonomsku, kulturnu itd saradnju ne smiju postojati granice i da bi se kod nas situacija znatno relaksirala kad bi ljudi stekli novu perspketivu - granice u Evropi ne znače puno. Da ne govorim koliko bi se to odrazilo na poslovanje.
otvoreni balkan ne odgovara polovini zemalja te ne mozes gurnuti zemlje u nesto sto nece
Mogli ste napraviti i otvoreni Sahara pojas. Alo druze, gdje je kapital u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori? Da nije mozda u Albaniji? Sta imas od poslovanja sa fukarama? NISTA! Ajd malo otvorena trgovina sa SAD, sa Njemackom, ajd da se malo otvorimo prema Svici, Singapuru, prema nekome kome mozemo nesto prodati!
BIH MOŽE U OTVORENI BALKAN ALI BEZ ENTITETA. SA ULASKOM ENTITETA U SRBSKI sVET BIH JE U OPASNOSTI
Mi bi kao u EU da se integrišemo bez granica za stanovništvo, robnu razmjenu i to? I da nam ponude ulazak u EU zajedno sa Srbijom, mi bi se bojali da nam Hrvatska ne preuzme Hercegovinu, a Srbija RS. Granice i ovlasti su definisane. Ako ikako može da udjemo u EU ali da nismo naslonjeni na HR i Srbiju. Mislim da bi se sa ovim smirile mnoge tenzije i separatističke želje. Granice ne bi bile toliko bitne, a sada ih imamo pa ništa dobro ne proizvodi.
Ako je otvoreni Balkan treba ukljuciti i Tursku, ovako je samo otvorena Srbija.
Sad vam ni USA ne valja. Rusi i Kinezi vam ne valjaju odavno. Sami protiv svih velikih sila, bas ce vas to daleko odvesti.
Europa ne funkcioniše, zamislite otvoreni Balkan kako bi funkcionisao.To Retardiranim je jasno da to neće ići ali cilj je napraviti 3 velike države a ne nekakav Balkan!!!
rama..velika albanija..vučić velika srbija = otvoreni balkan. PAŽNJA: NE ZABORAVITE! KUPUJMO DOMAĆE, TAKO ČUVAMO SVOJU DOMOVINU BiH!!!!
Nek se zove SrboAlbanija ili AlbanoSrbija.
sta kazu komsic i dzaferovic? ide zavrtanje ruku.
Albanija se pridruzila Srpskom Svetu a Federacija BiH jok.Siptari znaju sta je nafaka.selam.hajr.bericet,mustuluk i sadaka.I jedini koji brisu guzicu vodom i cist im je obraz.
Oprez narode ne dozvoliti Žutom ni da priča o otvorenom Balkanu!!! Zanimljivo da Hrvati (Majoneze) ćute o otvorenom Balkanu, Ćirilo čak je i zagovarao to sranje!!1 Zanimljivo u tom Balkanu ne bi čovjek mogao pronaći majoneze ni sa Mikroskopom a hoće u Balkan. Znaju da će nakon par godina Srbi sa prodanim našim dušama im napraviti život ne podnošljivim, tako da će se odcjepiti prema Hrvatskoj
i ne samo kamenjar, već će i muslimani iz Krajine, srednja Bosna i od Konjica sve otići u Veliku Hrvatsku a ovo ostalo ostaje u Velikoj Srbiji i velikoj Albaniji.
necemo u veliku srbiju,mrs
Lakse bilo rodji ti Pablu kad je prodavao kokain,nego tebi u BiH