Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA PRAZNE PRICE, SANKCIJE KAO OPOMENA ZA BUDUCNOST ESCOBARE!!!!!!!!
Dajte nam poplave, dajte nam nesto o Jasmini Zivkovic i Baketovom zetu Camilu. Kako im ide biznis u Berlinu. Dosta ba Dodika, dosadio je bogu i narodu.
@mislis? Sve se pitam da li je Eskobar ponio vazelina trebaće nekima ovih dana,buhahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli kada jedan Amerikanac kaže da je Beogradski Univerzitet najbolji od jadranskog do crnog mora. Da je ovo izjavio Vučić svi bi rekli propaganda ono, ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=_LqfXQ4vQOo DODIK JE IZ CIJELE MEĐUNARODNE ZAJEDNICE DOBIO ZELENO SVJETLO DA OVO RADI TOLIKO ZNACI CELA EU NA STRANI RS I DODIKA SVE JASNO
Isto se pricalo 91. Bosnjo ili pakuj kofere ili se spremaj za rat, nemoj dozvolit da te opet nespremnog docekaju.
Ovi samo mlate praznu slamu.treba prihvatiti realnost da ovdje žive tri naroda i onda će se lako dogovoriti.Ja prihvatam BIH ali ne prihvatam da neko Hrvatima bira predstavnike.
Krme u zatvor pokrao je sviju
Kolumbijska roba, cistoca 99%
Ono sto je jako bitno da se prestane igrati na kartu nacional fasistima, a to je da se kategorija suvereni narod izbaci iz svih buducih rjesenja, jer je to upravo nuklearna energija za Tri Velike Poglavice i nihove projekte zavadi suverene narode pa vladaj do mile volje. Gradjanin je osnovna jedinica koja treba i mora biti srz BeHa problema i osnovna formula za rijesenje ove krize produkovane klasicnim fasizmom u ime 3 tzv suverena naroda.
Pa moj Gabrijele kome se pravdas??? Ovdje treba bič a ne isprike.
Gospodine Eskobar ! Da bi vam sve stvari u ovoj zemlji bile jasne , neka vam neko pokaze i prevede vecerasnji interviu sa gosp. Zlatkom Mileticem koji je prikazan veceras na FACE Tv !!!! Aferim gosp. Mileticu ! Trebate se prijaviti za predsjednistvo . Pobjedili bi sve ove lopove i mesetare !
Slažem se da Dodik pokušava prije svega da sačuva svoju poziciju, međutim ovo isčekivanje da ga neko smjeni, sankcioniše itd.je velika greška. Dodik je najkooperativniji političar u BiH. On je prenio sve nadležnosti, potpisao aprilski paket i prudski sporazum itd. Koga će to Amerikanci dovesti umjesto Dodika, a da bi se svidio Sarajevu.
Dok on dodje i aerodrom ce bit pod vodom
Ovaj se razumije u novce i bijeli prah 100%Prezime mu je taman.
Raja ,djaba se djeli gorivo na pumpi u Vojkovicima. Ja evo pun rezervoar kontao odmah da natoce a ponjet cu i kanistera,nek ima.Veceras ocekuju pad pumpe u Zeljeznicu pa se prazne rezerve,a da ne bi do havarije doslo odlučili su djaba dati.Treba pozurit,prije nego iz Hife pokupe grabljivci 🙂😆
Jedina i prava istina za ovo sto Dodik radi je KORUPCIJA i zastita njega i njegovih najblizih. Dodik uopce privatno nije nacionalista neki sad kako se predstavlja. To znaju svi koji su uz njega. Uopce ne mrzi BiH niti Bosnjake niti toliko voli RS. Samo interes. A takvi su i Bakir i Covic. Oni su svi jarani medjusobno.
I PODRZAVA OTVORENI BALKAN SA SRBIJOM A SLAZEM SA LIKOM OVIM ISPOD STO JE KOMENTIRO DA ON NEMOZE NISTA DODIKU JER DA JE TAKO DODIK BI ISOPO ODAVNO PO TIM AMBASADAMA I TO SUPLJA PRICA
ONI CE BRZO TERAT I ESKOBARA ODAVDEN POSTO LIK RECE NOVINARIMA IZ SLOBODNE EVROPE DA PODRZAVA DEJTON I DA POSTOJI JAKA REPUBLIKA SRPSKA I DA AMERICKA VOJSKA IMA VEZBE SA RS I DA OTVORI SE FAKULTETI USA U BANJA LUCI BRZO CE ONI I OVOG NA KAPIJU DA JURE