Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorazdani BRAVO
"Imamović je u izjavi za Klix.ba pozvao građane da ostanu dostojanstveni i da sačekaju zvanične rezultate izbore, te poštuju mjere koje su na snazi." Svaka čast momak!
Sandzak je uz Tebe
Bravo za ovog momka
Bravo Ernest Imamović, nastavi tamo gdje je Tvoj veliki BABO stao! Sad sam vec siguran da on nije uzalud polozio svoj zivot za BiH! Zelim Ti puno uspjeha u daljem radu i u zivotu uopste!
Nema nigdje bot Selam sa Drine koji se neki dan raspravlja sa mnom o Heroju Velikanu Zaimu Imamović. Da mu nije možda loše .
Prije nego se kandidujem na sljedećim izborima promjenim fino prezime u Imamović i učlanim se u SDP!🤔
bravo momak !
Bravo Erneste,brabo sdp,gazi zelene termite☝️☝️☝️
Gorazde je oslobodjeno!Bravo gradjani Gorazda!
Rambo hajde ti u naselje Luku na zid obalo utvrde i skoci ili OBALI GUZICU okreni.
...stani malo zar ne rekose drugovi da je SDA pokrala izbore?
I u Krajini slabo SDA... Za sad u Bihaću Šuhret Fazlić (PoMAK), Bosanska Krupa Halitović (kolacija).. čak u Kladuši gubi fikret abdic namjerno malim slovom..
Još da ih akobogda pomete narod u Kalesiji i Živinicsma i tu im je akobogda kraj stari ljudi kažu da se zmija prvo udara u glavu sretno demokratiji i čitavoj BIH krenule su promjene i u RS
AFERIM
sve cestitke ovom mladom covjeku, samo naprijed, treba mjenjati stvari iz temelja
Bravo, Erneste!! Zasluženo!