Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam
Bukevar68,id srca ti želim doživotno invalidska kolica,majku ti hebem koja te okotila.
respekt za naj jacu zdravstvenu ustanovu na čelu sa Dir.Izetbegovic
Da mi je neko rekao prije par godina da ce se ovo raditi kod nas ne bih vjerovao. Svaka cast doktorima a momku je makar malo olaksana tragedija koja ga je zadesila.
Nema "prirodne proteze". Naslov je glup do bola!
Tacno mozes prepoznat SDA botove sa svojim komentarima
Jos da zavoje nabave gore u bolnici i bit ce extra.
Zao mi je sto prof Izetbegovic prije nije dosla na celo KCU S-a. Trebamo svi dati doprinos da zena bude na vrhu svih zdr.institucija jer i najveci dusmani moraju priznati koliko godina u svemu bjezi svojim predhodnicima ! Prelijepa vijest. Cestitke Erminu, Ortopediji i KCU S-u ! Ovavkih vijesti vise stavljajte na portalu 💜💜💜💜
sto nemogu ovih SDA botova al nikako
Hajmo u ovome da se trkamo! A ne ko je veći nacionalista!
Svaka cast za uspjesan rad nasih strucnjaka Ortopedske klinike KCUSa, na celu sa prof. Izetbegovic. Ova vijest je nesto najljepse sto sam danas procitala. Erminu Omerovicu je na ovaj nacin omogucen kvalitetniji zivot. Pitam se sta bi bilo sa ovim mladim covjekom da je na Ortopediji ostala garnitura sebicnih i korumpiranih doktora...Vjerovatno bi bio samo jedan u nizu invalida.
@Rada555 Izetbegović je ginekolog i nije na čelu ortopedske klinike.
Tužna priča momka ipak ima sretan kraj.Opet KCUS sa uspješnim ortopedima ima razloga da slavi još jedan uspjeh.A na licu prof.Izetbegović blista najšarmantniji osmijeh kojeg sam vidio..Prof.Izetbegović treba da se uvijek smije,jer je prelijepa.A bogami i ima razloga,KCUS sve bolji i uspješniji od kako je ona Direktorica KCUS.
Svaka čast KCUS.
svako dobro djecko!
Svejedno o kojem se pacijentu ovdje radi,potpuno nebitno,ali ostavljati ovakve nenormalne komentare je stvarno nisko i primitivno.
Nemam sta drugo dodati nego samo cestitam profesorica je napravila revoluciju, ovo je rezultat rada!
@fujzivot Davat zaslugu lijekara koji su aktivno učestovali u ovome nekome ko je došao da se slika graniči sa psihopatijom
BulavarEpiloga tebi trebaju kolica za mozak. Seronjo!!
Svaka cast KCUS!!
Ovo je za svaku pohvalu. Svaka cast SVIMA!! KCUS GRABI NAPRIJED. CESTITAM!!
pohvale za cijeli tim! bravo