Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, to znaci vise Coko Lipsa... Ode drug Igl u nabavku...
Da mi nismo majmuni kao sto jesmo pa oderati ove Turke i Arape, ove Raduljice da uzmu pare Rusima, a Rvati da operu Vatikan i katolike, a sve pod krinkom BRACA SMO pa ovdje bi bio el Dorado, ali nismo pa se i prvi i drugi i treci hvatamo na jeftine zvake iz ovih zemalja, uzdravlje nam svima zajedno!
AAAAAAAAAAA sta li ce sad tornjak izjavit na tribini svojoj?jel ovo udar turske na njegovu sumsku za koju se on bori u federaciji,sta kaze tornjak" nama treba strada za Evropu a ne turska kaldrma"bas ko kardzic 90druge"nemojte mislit da necete odvest muslimane strodom u nestanak" .
Zajedno sa turskom bracom ovo ce sve biti velika Bosna a srbi cee biti jeftina radna snaga kao kod osmanlija
Poželjne su sve investicije. Boli nas tuki jesu li Turci ili nisu.
Što je naj gore,u nas je sve u Interesu XD
znamo da je želja u bosni..a lova u srbiji....
Malo prije bio članak da je srbija od nove godine zaposlila 60 000 nezaposlenih,zašto?? Zato što su izmijenili 3 zakona ;) ... u nas ima zakon kako će čovjek da se Posere....Ne mogu ni uložit kad ima milijardu zakona koji to kočeee.....