Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, e cirkusa mati mila. I onda neko laze kako je neki ured neovisna institucija, a NIP ga zeli imenovati kao svoj kadar, vrlo stručan po mjeri DIF-a.
Od srednjovjekovne bosne nemas neovisni institucija
Izdajnici su se pokazali i dokazali, a da li je narod progledao vidjećemo već 5. februara na vandrednim izborima u Bihaću, Srebreniku i Vogošći. 😉😉
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaci, jos jedna pozicija koja pripada Bosnjacima daje se liku iz reda Ostalih... A slijepci i dalje aplaudiraju Osmorki...
Izdajnici su se pokazali i dokazali, a da li je narod progledao vidjećemo već 5. februara na vandrednim izborima u Bihaću, Srebreniku i Vogošći. 😉😉
Ja sam ostali. U čemu je problem? Nećete mi nametnuti torove. Bosanac i hercegovac, a kojem bogu se molim je moja privatna stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kafedžić mi je bio profesor u gimnaziji prije 15ak god. Jako sam cijenio njegov rad, bio je zaista jedan od onih koji se trude biti zdravi autoritet. Bio je strog ali smo ga slusali jer i sada a i tada sam znao da je to za nase dobro. U politici ne znam mnogo detalja, upratio sam da je pokazao dobre rezultate u antikorupcijskom tijelu KS. Ako bude ovakav kakvog ga poznajem onda pozdravljam odluku.
Allah vas kaznio i uništio. Amin.
Pa gdje neće biti favorit kad je sve prijave protiv kadra Nip-a, zataškavao i spremao u ladice!!
Izdajnici su se pokazali. A da li je narod progledao, vidjećemo već 5. februara na vandrednim izborima u Bihaću, Srebreniku, Tuzli i Vogošći. Ako igdje pobjedi bilo koji kadar Trojke nešto sa nama nije uredu ni malo! 😉😉
Koja borba za vlast covjece. Isto kao kada lesinari napadnu plijen.
Možda samo ova zadnja rečenica ovako: već desetak godina bošnjački ministri blokiraju sve što je normalno i dobro za BiH. Nadam se da je ovo kraj za SDA zauvijek.
Jedan od najvaznije kriterija je obavezni lazna diploma. Kao stari tj treutni direktor OsA-e
Neutralni borac protiv korupcije u sluzbi NIP-a. Odvratno
Od zla oca i od gore matere, sve i jedan kandidat.
Galića za ravnatelja FUP-a.
Hoćete li hapsiti lopove iz HDZ i SNSD , ili oni imaju imunitete?
Jesmo jaki k'o beton Bruka i sramota
Ma sda samo kuka sto gubi moc njima je bitno samo da je sda pa ko god da je eto neka je osmuca strucan supci jedni
Koji levati. Policiju i carinu dali da nas j… u zdrav mozak a prisluskivanje Bosnji. Tako i treba kad smo najgluplji narod na svijetu. Mozda prisluskivanje i jest za nas mi svakako nista drugo ne znamo vec tracat i prepricavat sta je ko i kad.
Ma ovo je vrijeme Dif-ovaca, zavrsi Dif i izaberi poziciju po kiflinoj mjeri