Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leti patka, leti guska na 24 posto bice Turska
Polako vlahinje vidi vidi kako jih uzdrma ovo liči mi na 95-u kad su imali veliki maraton po šumama samo tad nisu svi stigli na cilj kažu svjedoki da su pomrli od umora koliko su brzo trčali pa im nisu ni vode mogli dati A ma nebojte se sad nečete biti maraton osiguro mile konjeve i tomo vinkoviče,pa če te tako polako al sigurno stiči na cilj a do cilja nema puno
*ebem mamu i narcisoidnom lopovu Lagumdziji i sda pacovu Tihicu.Izdajnici!
A meni ste prigovarali kad me je ćaća zvao u prijestolnicu da se konzultiramo. Neka, neka... I Erdogan će crknuti a vama će doći kemalisti ko nama naš Mesić.
@LAZNI Pipo pjenis li???-san ti je bio da istrjebis Bosnjanina ne samo sto je Musliman vec da mu LOPOVE uzmes teritoriju i idetnitet!Mozes se ZAHVALIT sam sebi sto vas mrzimo centici srbi i sto VAM NIKAD VISA NECEMO VJEROVAT!
Slobodan Tihic je mrtvac koji hoda. on je svoju političku karijeru zamijenio za dodigov cmarni otvor.
\"Za nas, za gospodina Lagumdžiju i Silajdžića, bila je dobra prilika Butmir\", rekao je Tihić za BHT1\" Tihic je sa ovim rekao da je RS samostalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Status Turske u BIH je potpuno identican sa statusom Hrvatske, Srbije, Slovacke, CG i sl. Cak sta vise, Turska je vise dobra uradila za BIH od ovih banana, malih ali fasisoidnih drzava. Mi dolazimo, cestitam vam novu 1878g.
Ruka ruci svi smo turci :) Hehehe, kako je zabavno citati ove Srbe sto asicare pizde, hehehe, naucili ih Turci kako se guz.ica opere poslije velike nuzde...... Sta su Turci srpske celjadi napraviliiii auuuuuuuuuuu :) A ovi sto pricaju na Harisa, pa to su najveci protivnici Bosne, sta je to Tihic bolji ili lagumdzija, pa tihic nas umalo proda na sPrudu, zlatko od silnog kriminala ne stize da se bavi unutrasnjom i dnevnom politikom...... Harise svaka cast, i trebamo se ujediniti sa Turskom, kad tad ce puci i EU, ko sto i svaka unija je pukla.... Nije se ni SSSR odrzao, pa ni Yuga...... Barem Osmanlije imaju kontinuitet, mi smo jos prisutni u Bosni, i jos cemo da ka.ramo srpske majke za nove janjicare :)
pridružite se eBiH i ratujte protiv eSrbije i eTurske to ne možete u stvarnosti:))) http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva u puruci koju dobijete od Ureda Dobrodošlice i slobodno se meni javite za pomoć)
pa budalo jedna vi ste bijeda nad bijedom,kakva evropa..necete vi u nju jos dugo dugo,a turska je 100 naprednija od vas ma kakvih 100 nego milion puta.I normala je da se plasite!!
@SarajBosna Brate, svaka ti cast! Ovoliko gluposti ne bih ni ja mogao napisati! BIH4EVER!
Bosnje su toliko ocajne da im se prividja slamka spasa od Turske. Heeeejjjj. Turci ce ih spasiti, a u jos vecem getu od njih. Hajde, nek zive ljudi u nadi, mozda ih usreci ta nada, nakon Portugala u barazu, ukidanja viza Srbiji, odlaska stranih sudija, ekonomskog jacanja Srpske, bankrota federacije...
Cuj ovog Saraj-Turcina \"prepali se Srbi\"!? Cega jado da se bojimo? Ekonomski, politicki i moralno propalog geta na 24 posto teritorije. Srbi su od 19. decembra na putu za Evropu, gdje nam je uvijek i bilo mjesto. Bosnjakistanci su naputu za Malu Aziju sto su sami izabrali. Zato nas se ne tice sastanak turskog premijera sa liderima tri bosnjacke ekstremisticke stranke. Naprotiv, ovakvi \"sastanci\" samo pomazu Srpskoj. Mada je Evropa vec saznala istinu o \"muiltietnicarima\". Uzivajte na svojih 24 posto!
prepali se srbi sta ce sada eto opet turaka sulatana murata! nama muslimanima ne smetaju hrvati oni su u nasem Carstvu uvijek imali povlasten polozaj nama smeta to tzv. pravoslavlje jer ono je cinili vukovar, dubrovnik posavinu sarajevo, srebrenicu! i samo jedna mala digresija pricate o nekih 24% teritorije taj podatak nije tacan ali je tacan podatak na muslimana u ovoj drzavi zivi 55% ukupnog stanovnistva i saberite to sa najjacom evropskom vojnom silom kakva je turska, po borju vojnika u NATO savezu druga država u istom odmah iza SAD, pa srbi skontajte kome odgovara rat uzmu li se tu i vasi problemi sa Nezavisnom državom Kosovo pa sa Albanijom pa sa Vojvodinom pa sa Hrvatskom i eto na vama je da odlucite kao sto rece Sultan Mehmed Fatih 1453 pred beogradom mi smo spremni! Dobro dosli nasad Turci