Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Migrantima pri ulasku u BiH uruciti papir o obaveznom komunalnkm radu (za dzaba) u periodu od mjesec dana. Vidio bi kako bi zaobilazili Bosnu u sirokom luku
@Zijad_Lopez Ne bi opet, jer snovi o njemackoj socijali i silovanju tinejdzerki po EU je prejak zov.
Ove nove crne Bošnje su jako bitne jer je to nova SDA klijentela
Imao je radoncic neke dobre ideje sto se tice migranata,ali ga brzo ucutkase
SDA je uz podrsku SNSD ovaca i HDZ ovaca potpisnik Marakeskog sporazuma po kojem se pristaje na transport, pomoc, ishranu, zabranu krivicnog gonjenja, svim vrstama ljudi, izbjeglica, terorista, ubica, ekonomskih izbjeglica, sa prostora Azije i Afrike koji pozele emigrirati u EU, a sve je to posljedica ratova koji su pokrenuti da bi se dobila bogatstva tih dijelova svijeta.
Srbija ih pušta u BiH gospodine
Pa i nece vidise u njemackoj!! Stoka a sve muškadija a merkelov rezim laze i okrice i krije tacne broje migranata
hvala Dod8ku jer ih pustaa sa manjeg bh entiteta i prosljedjuje u Bihac....
@alencahib, ebote taj dodik!
deport jedino rijesenje
To ti objasni dodiku sto ne da da oruzane snage izadju na granicu i zabrane ulazak u BiH! Sve je dogovorio dodik sa vucicem tako da se migrantska kriza preljeva na Bosnu!
🤣 Čuj to nismo znali.
Pa reci to Dodiku da ih ne pušta iz Srbije.. I vucicu da ih ne šalje
Koja mrznja... glupi nacionalusti! A koliko ljudi ovog podneblja zivi po svijetu? Razmislite malo!!!
@Zvijezda tako je. Samo mala ispravka, nasi su isli legalno i zna im se identitet. A ove ne znas ni ko su ni koje su im krajnje namjere.
@Zvijezda debilu, kozojebe uspoređuješ s poštenim svijetom. Dabogda ti kozojeb iz pakistana servisirao ženu
Draži mi je svaki taj migrant od četničke SPC
@gooUser1576491008 hhahah balijooo plakat ćeš kad ti kozojeb nategne kćer, molit ćeš četničku kamu da ti obavi namaz :))
Najviše je kriva SDA za ovo. Zbog ovoga je i ministar sigurnosti dao ostavku. SDA je mislila napraviti pritisak na susjednu Hrvatsku a u stvari uništila USK. Pa Hrvatska granica je EU granica, dobili su strašno puno para da ne propuštaju migrante. A Merkel već dva puta bila u Zagrebu. Samo ko ne konta ne vidi.
@Gelecek hebala ti sda majku zadojenu
"...ne postoji nijedno pitanje koje nije i policko...trebamo li ovakve migrante,ne trebamo...sta ce oni u Bosni,hoce da prodju dalje...sta ako im ne daju dalje,pa petsest hiljada cemo morati zadrzati,ili vratiti ih odakle dolaze.A kako ih sprijeciti da ne ulaze u BiH?...Fahro je trebao dihtovati za njih granicu sa Srbijom i C.Gorom ali je pobjegao od zadatka odobravajuci tako Vucicu i Dodiku da nam migr.krizu dalje usloznjavaju..."
Pobjego, pi*lica.
Bihac je odavno propao
U sridu vaše preosveštenstvo! Ako se još pitate zašto, trebamo plavokosim i plavookim čudovištima da im pravimo djecu jer oni nit znaju nit mogu. Pozdrav vama od Bošnjaka ateiste.
USK se može samo spasiti ako vlada Federacije sve migrante koji dospiju do USK opet vrati na početno mjesto ulaska u BiH na drinu. Napravi se to 5 puta i niko više ne bude koristio tu rutu