Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pagani nehigijenski! Poštujem hrišćanstvo i prave hrišćane, ali na šta se pravoslavlje svelo? Na slave, napijanje, krmetinu, mržnju prema drugačijem. Smjernice pravoslavnog života su veoma poučne i korisne, samo što ovi pagani VEZE NEMAJU sa njima.
Al bukvalno, krajnji domet jednog prosječnog srbende je da dočeka slavu, naloče se brlje, naždere krmetine s bijelim lukom i uživa u hvalospjevima o tome kako je dobar domaćin.
Svuda je to tako, kod nas se isto bajrami sveli na baklave, bajram namaz (mozda) i takodje da se nalocu kasnije a prethodno nazderu dobro....i mnogi drugi negativni primjeri...valjda nam je to svima svojstveno ovdje isto.
Doslovna primjena one narodne "bolje da umre selo nego običaj" Nažalost.
Budala Bože dragi.
My God. Odavna ne vidjeh većeg primitivizma nego ovo ljubljenje slike i krsta. A on umro od zaraze. Kako davno rekose,lakse metar u dupe nego milimiter u glavu....
Gledam ovaj Film i nemogu da vjerujem da ovako nešto još Postoji. I tu se skupljaju naši političari koji vode ovaj jadni narod. Jednosstavno nemam riječi.
Epilog se moze ocekivati za 10 tak dana..
Ljuvlig, i kašike, i viljuške! Da ne spominjem sad, sav escajg, make kašike i viljuške, itd...
Gdje je policija, je li kazne važe samo za dio države, a zna se koji i za koga
primitivna balkanska plemena
Imam nedoumicu... jesu li ovi što pišu komentare psihopate ili sociopate? Bolesno društvo.
Pa Klix započne svadju a zeleni se primaju i onda iza svojih skrivenih portala pokazuju svoje pravo lice. A nedo bog neko prozvati onog fašistu Kavazovića koji se najviše politikom bavi i naziva Srbe vlasima...
Ne kontam ovo ljubljenje mrtvih popova, nije čovjek isus krist hrist
Vidi kako ga ljube...bljek..
Napali ste Nevesinje, polomili ste kosti i jedni i drugi , branili smo se i odbranili se. Srbin je Hristov raduje se smrti.
Samo vi ljubite Vucko je nabavio vakcina 😁😁😁
Opet pogan ljubaka leševe
Sekta nekrofila.
Sekta nekrofila.