Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBAMO ODRZATI KONFERENCIJU ZA PROMOCIJU CVAPA I ZASTITI ZLOUPOTREBU.
(nastavak...) http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=30423
Web sajt bosnjaci.net je dugo vremena bio retrogadan mediji, osnovan od strane SDA i pridruzenih podrepasa velikosrpskog projekta sirom svijeta. Misija tog veb sajta je bila zamisljena kao antipropaganda BiH i njenih gradjana, gdje se velicao kult licnosti Babe, te na veliko gusila ideja bilo kakovog bosanskog patriotizma i umjesto nje velicali mafijasi, opsjednuti panislamisti, koji su time nabacivali loptu Karadzicevim sljedbenicima. Ta je stranica bila vezana pupcanom vrpcom sa jos jednom rezimskom organizacijom tzv KBSA, koju su vodili placenici SDA i cija misija takodjer je bila navikavanje prognanih Bosnjaka Amerike da su ostvareni zlocinacki ciljevi radovana Karadzica \"REALNOST\". Prepoznajete od kuda duva takva veleizdajnicka propaganda, kada cujete Tihica (SDA) kako prosipa demagogiju o tzv \"realnoj politici\", po kojoj zlocinci i mafijasi mogu raditi i dalje sta hice, jer tu su njihovi koalicioni partneri iz SDA, koji ce suspendovati pravni sistem i politickim nagodbama amnestirati zlocince i mafiju od odgovornosti. No, i tamo u Americi je doslo do pobune. Prognai Bosnajci su shvatili kakvi su im idioti i smardovi podmentuti pa su poceli duvati neki drugi vjetrovi. Rezultat toga je i proglas objavljen na Bosnjaci.net, koga ovdje prenosim: (nastavak.....)
Koji si ti debil. Nekidan citam da za Mesu Selimovica kazes da je Srbin... hahahahahaahahahahahahahahhahaah pa kad kazu da je Bosnjak glup. Kod njih su svi Srbi koji zive u Beogradu.....hahahahahahahahahahahaha Ah ja, dobro je pa polako vec svaki od vas priznaje da je genocidas...dolazite sebi..
@fucker turci su i naselili vlahe u bosnu,o cemu ti pracas retardu? ps. bosnjaci su odbranili bosnu 3 puta 1 od austrougarske 2 od turaka, nakon cega su turci hinjski nakon poraza dovukli latasa da pogubi bosnjacko plemstvo 3 od pete vojne sile u evropi i to sve goloruki! Prezivio je tvrdi i otporni bosnjacki covjek i gore a i vece nepravde od ovih koje su samo trenutne...
Tuzit srbiju,tuzit individualno ne cekat vec tuzit! BOSNA4EVER!
Niko od vas nista ne kaze o izdaji od prije nekoliko vjekova. Sta je,? Sramota? Tad drzava bijase i bolja i veca i jaca! Bijasmo jedan narod, bez razlicitosti i ko sve to razjeba i posra se i u drzavu i svog vladara - kralja? Ko se prikloni okupatoru i jos davase svoje sinove u njihovu zulumcarsku okupatorsku vojsku? Ko???? Ne znate, ili se pravite da ne znate? A pravite mi se pametni, najlakse se praviti lud i ignorisati ono sto vam ne odgovara i cega vas je stid! Tako i treba! Stidite se!!!!!
Strategija zdruzenih snaga agresora. veleizdajnika i kriminalaca na vlasti dejtomske BIH je blokada svih insytitucija drzave dok drzav ne dozivi kolaps a sami gradjani po inertciji pocnu prihvacati legalizaciju ostvarenih zlocinackih ciljeva agresora i veleizdajnika. Jedini nacin da se suprotstavimo tome je shvatiti da su agresri, veleizdajnici i mafija na ilegalan nhacin suspendovali legalni Ustav Republike BIH u Washingtonu i Dejtonu i da njihov ilegalni tzv dejtonski Ustav nikada nije ratifikovan u Skupstini Republike BIH. S toga imperatv za svakog cetstitog gradjanina Republie BIH je da odbaci tzv ilegalni Ustave pisane od strane ratnih zlocinaca i veleizdajnika i da se bori dok se ne izbori da im sav vrati njihov jedini legalni i elgitimni Ustav Republike BIH, po kome je svaki gradjanin Bosne suveren i jednakopravan na svakoj stopi Republike BIH. Patrioti BIH su uspjeli sacuvati legalni Ustav Republike BIH, koji mozete download sa ovog linka: http://www.republikabih.net
Kako ocekivati da ista ideologija koja podrzava genocid i zlocine a ujedno prestavlja tvorevinu u parlamentu nastalu na genocidu i zlocinu da podrzava zakon negiranja i kaznjavanja osporavanja istog kada cuva i velica Genocidnu tvorevinu nastalu na istom Mi smo daleko od normalnog i civillizianog drustva.Svijest ljudi se mijenja u demokratskom sistemu spoznajom o genocidu ali je to tesko priznati smim pociniocima i ideolozima jer je ideologija ovih sada i onih iz dr Dabicevog vremena nazalost ista . Stoga je to jedino promijeniti kao kod Nacista a to je kada bude porazena istim nacinom kako je nastajala i promovisana. Nazalost ne postoje kriticne mase koje zele da se suoce sa istinom i posljedicama sludjene politike Dr Dabica koja se i danas velica.Mladi su oboljeli od iste koja ce ih unistiti zivi bili pa vidjeli. Do tada cemo vidjeti porast Kacavendinih ravnogorskih subarasa i kokardasa koji ce da guraju prsti u oci do take kljucanja i odgovora koji slijedi na sve to pa i ponasanje onih koji ih velicaju i stite nedonoseci zakon njihove zabrane i kaznajvanj istih.
Usrani brabonjavi prljavi vlaski KRIVOSLAVCI vi o nacelima moralne etike,vjere,civilizacijskih normi. Kao i o tome ko ima vece pravo na Bosnu ste odlicno pokazali ko ste i sto ste posljadnjih 20 godina.Vase Genocidno bolesno metalno mitolosko ludilo zatrovano SANU-om .SPC-om Zlobom Milosevicem i Dr Dabicem evo lijece svijetski lijecnici vise od dvadeset godina ali bezuspjesno. Ono ce trajati sve dok ne dodje do iste metode primjene terapije kao prema Njemackom Fasistickom Nacizmu Tako ce se morati primjeniti i prema Cetnickom SRBIZMU a najbolji dokazi su mlade generacije zla olicene forumom \'NOZ ZICA SREBRENICA\" bolest nacije vam je tolika da toga ni sami niste svijesni ali znaj te da ce procez trijeznjnja biti bolan za one koji prezive i uspiju se otrijezniti .
Hare koji potpisa Dejton sada nam folira kako se on bori za ukidanje \"entitetskog glasnja\".
Srbi jesu govna u velikoj mjeri ali su bolji od vas bosnjaka ili kako se vec trenutno zovete. Bosna je njihova neuporedivo vise i polazu na nju vece pravo od vas! Ko je jednom pokleknuo i izdao svoju zemlju , priklonio im se i jos uzeo prljavu vjeru okupatora, TAJ nema sta traziti na ovim prostorima......Sta tu ima nejasno?
Selicete se vi sa tim ili bez toga !!!
Pa normlano, da nema toga vi bi brzo donijeli zakon da posto su Srbi genocidni oduzimaju im se sva gradjanska prava i mogu da se sele u Srbiju. Znamo mi vas, sa vama se mi borimo od dolaska Turaka. Nista vi novo ne mozete izmisliti a da mi vec to nismo osjetili na svojoj kozi...