Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sax, ne pustate komentare sa istinitim sadrzajem?
@Srba, Pitaj ratnog zločinca Krajišnika koji je javno naređivao Srbima iz Sarajeva da napuste grad,jer će napraviti veće i ljepše Sarajevo za Srbe.Poslije potpisivanja dejtonskog sporazuma i budalama je bilo jasno da više neće biti vojnih akcija, mogli su ostati bez ikakvih problema,ali poslušali su ratne zločince i na njihov mig napustili Sa,zbog većeg cilja koji će uvijek biti razlog da se nikad ne krene naprijed u ovoj zemlji.Istini za volju vratili su se i predebelo unovčili imovinu,uglavnom stanove koji su dobili na korištenje po zakonu SRBIH (malo je bilo stanova u vlasništvu),i onda ..hebi državu gdje god stigneš ...itd...Nemam više volje da objašnjavam.....
majmume najlakse je mrziti ali hoce li se ista promijeniti ako nastavis mrziti? Dobro se umi pa se priupitaj
momak, ako ti nekoga mrzis samo zato sto se zove ovako ili onako, onda mi Te je jako zao. Ako ne mozes da razumijes da nismo svi takvi, onda zatrazi pomoc. Pored ostalog , nigdje nisam napisao da moramo zivjeti zajedno... Ali ima da Ti postujes mene, a ja Tebe! Ako nisi ni na to spreman, ne boj se, nacicemo te lijeka. ;)
@@popis ne filozofiraj, budi barem posten kao recimo ovaj \"asx\" naprimejr. mrzit nekog do kosti a htjeti ko fol snjim zivjeti je kurvvaanjski. to samo moze tako dvolican i kvaran bit bosnjak musliman.
A sad cu da prepadnem sve Srbe ovdje. SMRT FASIZMU Prpa haa??. hahahahaha
@Srba Sa artiljerisjkih polozaja otisli u RS u muslimanske i Hrvatske kuce. Jeli ti to nezns ili provociras?
Hahaha, eto sad Bosnjaci krivi sto Srbi i Hrvati imaju dvojna drzavljanstva pa se kupe u \"maticne drzave\"!? I o kakvoj asimilaciji pises Ti uopste? Ja ne vidim nikakve (velike) razlike u kulturi, jeziku, izgledu, ponasanju pa da se \"manjina\" asimilira sa \"vecinom\". Problem je sto se stanovnicima ove drzave ne daju osnovna ljudska i gradjanska prava, kako Ne-Bosnjacima i Ne-Hrvatima u Federaciji tako i Ne-Srbima u RS. Zato treba ukinuti i jedno i drugo! Ko nije za ukidanje entiteta (i entitetskog glasanja) podrzava diskriminaciju svoga naroda sa \"druge\" strane dejtonske linije...
Popis st. je jedini legalan nacin za objektivnu sliku koliko jegdje u peroidu 1991.-2009.ili 2010. bilo i ostalo pripadnika svih naroda i na prostoru FBiH , a ostalo su spekulacije, ukljucujuci i \'\'legalizaciju genocida\'\' izbjegavanjem popisa. Koliko god je nana Fata imovinski ostecena izgradnjom crkve na njenom posjedu, toliko su Srbi i Hrvati u Federaciji osteceni uzurpacijom gradnje raznih objekata na njihovim posjedima. Dvojnim drzavljanstvima i eskiviranjem popisa stanovnistva Srbima i Hrvatima su perfidnom politikantskom igrom otvorena vrata \'\'humanog iseljavanja\'\' - odnosno bijega iz rodnih gradova i mjesta sirom Federacije u njihove \'\'maticne drzave\'\' - dakle, neostvareni ratni ciljevi skoro u potpunosti su postignuti od Dejtona do danas, sa tendencijom daljnjeg etnickog ciscenja ili \'\'humane\'\' asimilacije manjina sa vecinom. Prije popisa stanovnistva nesuvislo i politicki krajnje drsko isistiranje na ukidanju entitetskog glasanja.
ma Hare je zakon!!!
BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija BiH je fikcija u koju vjeruju samo podrezani lojavci,suncokreti i \'rvacko (ustasko) cvijece.
LJudi, narode Podrzimo HARISA on je prvi koji vodi BOSNU ka vrhu dobrote ali sam jedini. UZ HARISA. Vidite sta ostali cine. Kajacemo se svi. HARIS LEGENDA. Kad nestane HARISA ni Gora vise listati nece. HARI zivio dugo vremena. Tihicu umri jednom sta cekas.
Srbi ako nece Bosnu trebaju da idu iz nje, mislim posteno je, u protivnom zna se, kad tad. Sad vas svi Bosnjaci mrze sto je vrlo bitno jer znaju da ste s mece od ljudi.a
Samo bi popis stanovnistva u poredjenju sa popisom iz 1991-ve mogao dati kompletnu sliku promjena stanovnista po etnickoj osnov na cijelom teriroriju Bosne i Hercegovine!
Brane@ ...utjeramo ti mi ovako svi komplet fiktivno :)