Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo hapsi debile sa helikopterom
Nismo ni sumnjali
A ti Bošnjo gasi rudnike pa čekaj dati se smiluju genicidaši
A ŠTA ĆE BITI BIJEDNI, JADNI, ČEMERNI NIKOGOVOVIĆI ZA 4-5 G. KAD NI STRUJE NEMADNEMO (JER JE NJIVA NA MARFIJEV MIG ODUSTAO OD BLOKA 7) - ONDA NAM JE GAZA 2 APSOLUTNO NEMINOVNA. TAKO TI JE KOD NAS KAD POLITIČAREM NAZIVAŠ NEKOGA KO IMA KRAVATU I BIVOLSKI VRAT A NE RAZMIŠLJA NI GODINU UNAPRIJED O SUDBINI DRVAŽE. JA OVDJE 2 G. PISKARAM DA PO CIJENU PREKIDA SVIH EU-ATLANSKIH PROCESA NE SMIJEMO GASITI TERMKE I RUDNIKE. ALI 3-KAŠIMA JE DOBRO SAMO TAPŠANJE IZ AMBASADE.
Dogovorili se da sve narod plati, vrlo jednostavno.
Prvo prepad pa potom cijena građanstvu u nebesa koja će glatko proći. Uh dobro je da ikako ima…
NEĆE BITI OBUSTAVE PLINA - A NIŠTA NIJE DOGOVORENO, OSIM DA ĆE SE IDUĆE HEFTE DOGOVORATI OKO NOVOG UGOVORA I CIJENE. ŠTA AKO DODIK ZVEKNE 3 PUTA VEĆU CIJENU, OSIM AKO MU JE NJIVA OBEĆAO ISTOČNU INTERKONEKCIJU KAO ŠTO JE ZARAD BRITANSKOG RUŠENJA ŠUME OKO VAREŠA PONIŠTIO DRŽAVNI USTAV.
Ovo je pritisak Čovića na Bosnjake i trojku, a preko Dodika, da se ide preko plinske konekcije preko "škutorije"i formiranja firme za gas Herceg Bosna....!?
Šza će tzv RS. Jos malo i kapak
Mjenjate dovod.
Ruski ambasador malo intervenisao pa su Bosnjaci pravodlavci iz RS skontali kolko se oni u stvari pitaju. Vise plina trosi Arcelor Mital nego cijela RS, a oni poceli nesta da se kurce.
Sta li je sada trojka obecala...?
Haha Gtrs da ucjenjuje veći i jači dio Bosne. 😂😂
sto uvijek u zadnji minut
Vidi ovome glave
Niksic jos 15 dana premijer jer ako za 15 dana ne vrati nadzorni odbor i Sebiju leti iz vmade koju doduse nicim nije ni zasluzio
ovo je stvarno, nema ovdje buducnosti sa ovakvom politikom i vođama...