Komentari (402)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem negativne komentare..........coek je u pravu
@CyberBosniak po meni su ove rijeci svima upucene......ne samo jednom narodu
za genocidaše i uzp zlikovce sigurno je u pravu!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
čovjek je upravu svaku riječ koju je rekao, nastranu što sam ja apolitičan pa mi nije važno jel dino ili slino.
kako su ove jugobalije glupe to je cudo. klasican primjer je enis beslagic, pljuje po bosnjacima, a uzp i komunjare najveci problem bosne i hercegovine. sto ne odes u trebinje ili posusje da vidis kako bi te isprangijali. lahko je bosnjacima koji nisu cinili zlocine srati o fasizmu, izvoli cetnicima i ustasama.
@RSkaoNDH glup ti je babo koji te je napravio herlava.to sto ti u glavi nemas daske to je tvoj problem, ja potpuno imam jasan i glasan stav oko ustaša i ćetnika i nemam ga potrebe revidirati, ali stav o svom narodu apslotno imam i mogu. šta ne valja kod mog naroda treba reči i ispraviti što prije, a za ostale me boli qurac kao i njih za mnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka Enis Beslagic slijedi Konakovica.E bas ima neki uzor.Konakovic je propao u svemu sto je radio.Za mene je on los premijer bio a jos gori je covjek.Ne zelim mu nista dobro u zivotu.Bog ce mu suditi za sve.
NECU OCJEPLJENJE NECU NISTA....BMK KO CE MI BITI PREDSJEDNIK NEK SE ZOVE ALLIJA MEHMED III. ili KARAĐIC JOVAN jovo.... samo neka mi daju platu od 1500KM!!!!!!!!!!!! ALI NECU SA OVIM DANAŠNJIM BALIJAMA!!!NEEECU!!!!!!!!!!NECU DA MI PLATA BUDE 4 STOJE!¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NECU I KRAJ!!!!!!!!!
idi u srbiju nek ti jovo bude predsednik prodao bi mamu za 1000km
@sesil i pepo hebem ja tebi mater...hesi se to balijo naso u ovome??necu da idem nigdjer .HRVAT SAM. ZIVIM BOLJE NEGO VAS 80%!!!izgleda da je tebibitno kako ce ti se zvati predsjednik,a nije ti bitno sto rintas za 4 stoje. PUU GNJIDOOO JEDNA smrdljiva!!!!!!!!nE ZNAM ja ko je prodavao vjeru za veceeru....a ako ne znas odi do Fojnice,uzmes i procitas...pa vidi ko su Hodžici bili izmedu ostalog
a ovo je kao uredu hrvatski neofašisti i teroristi https://www.vecernji.hr/vijesti/u-ukrajini-nisu-placenici-vec-ljudi-koji-suosjecaju-u-patnji-989804
GSS - gradjansko-seljacka stranka, Zela do pobjede...
Dobro je da se neke opasne stvari kazu javno cim prije i sto glasnije! Zato Beslagicu, neobracaj ni malo paznje na ove koji pokusavaju da te uvrijede kao glumca, to je samo meta za frustrirane. Dobro je sto si kulturnjak jer su tvoji pogledi na svijet su puno relaniji i ispravniji. Ne moras da se bavis politikom, vazno je je da se cuju vasi glasovi Vlastiti fasizam se uvijek najzesce brani i najteze mu se suprostaviti. KAD DRUGI NAPADAJU SVOJ FASIZAM ONI SU NAM SJAJNI, AAAA!??
Nama da sidje hazreti Alija s nekom pricom ne bi nam valjao. Pa kakav smo mi to narod? Laprdamo po internetu, zalimo se na sve, hejtamo svakog, i zalimo se kako nam je?
Ovaj čovjek je nada da bi mogli opstati!
Sta hoce ova nova kobileca,novi Kojovic........
Zamirisalomu mjesto ministra kulture , a tešanjski SDA nije trepnuo. Mojne naš komedijante, idi i bavi se svojim poslom :P
Fasizam nikada nikome nije donio nicega dobro, pogotovo malim narodima. Bosnjani vjerovatno nikad nisu bili toliko zavedeni i obeshrabreni kao danas. Zato, bravo svima onima koji se ohrabre da kazu nesto protiv ove kolektivne kataklizme. Bosnjo digni se opet i budi ono po cemu su te svi prepoznavli i zavidjeli.
Ljigavac jedan. Pametovati i vrijedjati nasao nas napacen narodu.
a, puni džepovi ni on ni sinče mu Mak ne žive loše. došao je da na našim leđima kolo igra, a nahblao se u regiji para,ma marš!
konačno jedan pametan Bošnjak ateist
Enis Bešlagić, nemiješaj babe i žabe i nestavljaj se onde gdje ti mijesto nije. Glumac ne dozvoli da ti lični interesi idu ispred istine. Napacenom narodu ne trebaju savijeti nego dijela.
Nije stvar što se on petlja u politiku , sasvim nebitno ... nego ne može čovjek da se načudi, koliko smo mi Bošnjaci čudan narod. Volimo pljuvati po svom pa to je čudo jedno. Koliko je potrebno genocida i klanja da se dozovemo pameti... Pitaj Enise Radoša Bajića , Kusturicu, Glogovca , ma generalno srbijanske glumce i hrvatske svakako, nijedan ne pljuje po svom, čak šta više pljuju na sva usta Bošnjake
a i ti si našao neke levate... koliko Srba velikih ima da laju na svoj narod, pa šta?
Bravo!