Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak, razocarat ces se kad procitao komentare na klix-u. Sto nas narod moze nekog popišat, ne opra ga Neretva.
ma sta nasi supci znaju sta je uspjeh ... kladionica, bingo, kafa i cigara vrhunac dana
Kada bi neko uzimao za ozbiljno komentare s klixa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
UK - uređena i moderna država. Tu su svi konstitutivni ali su isto tako i svi Britanci (državljanstvo). Aferim momak.
A to sto su vise od pola svijeta u crno zavili, da bi oni bili tako "sredjeni" nikom nista.
Govorio sam o uređenosti države. Njihova vanjska politika je sasvim druga stvar. Lično mrzim njihovu vanjsku politiku, ali im čestitam na uspjehu koji su ostvarili u svojoj historiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
PUŠE TI GA ŠERIFE!
Hajde da ima nesta pozitivno. Ima toga jos. Sve cestitke svim bosanskim sinovima koji uspjesno promovisu svoju zemlju sirom svijeta.
TOOOOOO KRALJUUUUU.........BRAVO MILION PUTA.......NEK SI SVIJETU I OVIM DOMACIM SUPCIMA POKAZAO STA BOSNJAK MOZE SAMO KAD HOCE......CESTITAM TI OD SRCA I SVAKI TI USPJEH U ZIVOTU ZELIM
Svaka čast momku, i želim mu puno srece , jer ce mu i te kako trebati, jer radi će sa najvećim sljamom sto postoji u državi, čast izuzetci-ma, nije on jedini koji je završio akademiju, smiješno , imamo mi oficira koji su proveli po 9 godina u stranim državama , npr u Turskoj, momci koji su završili srednju vojnu i vojnu akademiju, i poslije toga rodovsku skolu, i naravno poslije svega toga jos dugi niz godina usavrsavanja u profesiji, ali to naravno nije dovoljno pa su zbog toga i kaznjeni, po 10 godina su u istom cinu, dok su nase vrle zanatlije i dadiljepukovnici, brigadiri , generali itd....koji su naravno pozavrsavali skole u kiseljaku , u sarajevu, mostaru, zenici, banja luci , po super sonicnom planu i programu, pa ima malo pa hoce i da budu magistri i doktori nauka, jer nemozes biti general , i da belaj bude veci zaborave odakle su dosli, i ovo malo skolovanog kadra sto imamo ubise u pojam, zato dragi Serife naoruzaj se sa strpljenjem i dobrim zivcima..sranje te ceka , iskreno!
Babylonac. Da se se bori za onu drolju od kraljice?? Fuuuuuuj!!
Šta da se kaže...ima nas uspješnih u svemu. Čestitam.
Vojniče, pozdrav Domovini!
Ovaj momka je za manje od 12 mjeseci zavrsio xy vojnu akademiju, inace to je isto da je postao doktor nakon 12 mjeseci skole... vojna akademija je 4 godine svugdje , imamo momaka koji dolaze takvih skola koji po 4 godine se skoluju pa klix nikad nije objavio clanak o tim momcima... toliko o objektivnosti...
Kolega cestitam... a to sto su forumasi sa klixa ograniceni kao balkon od 2 kvadrata pa ne kontaju da BiH nema svoju Akademiju i iz tih razloga svoje najperspektivnije skolovane kadrove salje od Beograda/Srbije , Ankare/Turske, Britanije i Amerike na skolovanje. A ovi sto pricaju Sklekove i marsiranje to su ti oni papci sto plate taxi od Centrala do BBI a sklek je za njih atomska fizika
Blago tebi! Ti se riješio ove crne rupe od Federacije. Zavidim svakom živom stvoru koji je otišao iz Bosne i Hercegovine. Zavidim do bola. U ovoj rupi žive samo Vlada i tajkuni, jedan dio koji ima sreću da prima neku platu životari i muči se u kreditima a ostatak OSTAKA SE PATI, JEDE IZ KONTEJNERA ILI ČEKA DA MU SE KOM ŠIJA SMILUJE I PONUDI GA JELOM. PENZIONERI IMAJU GODINAMA DIVNE PENZIJE ČITAVIH 160 EURA, HALO LJUDI PA OVO MOŽE SAMO U DRŽAVI KOJOJ SU NA ČELU SDA, HDZ I DF. JAD I ČEMER I ONI GLUME DRŽAVNIKE, LAKO JE OVDJE GLUMITI DRŽAVNIKA U OVOJ VUKOJEBINI GDJE TI NAROD GLADAN LEGNE GLADAN USTANE. PONOSITE SE!!
a je l imo mesdzid u kasarni ?
Ako smatrate da je uspjeh ubijati u ime i za novac onoga koji vlada vama radi licnog interesa, pa vi nemate trunke pameti.
Svaka čast momčino uspio si a teško je to na vakom vremenu!!! Da sam bogdom izašao 97 iz stroja AR BIH 30 klasa kad su pitali hoćeli neko mozda da ide na skolovanje za oficire, podoficire i obuku u Turskoj Ko zna gdje bi sada bio i sta bi radio ali sigurno bi mi bilo bolje nego da sam ovde u ovom djerizu i nakaradnom sistemu Zvanom Bosna i Hercegovina!!!
Hocel' ostati tamo, il' ce se vratiti u ovu vukojebinu?
Ma ostani tamo icuvaj kraljicu moj zjakicu