Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jak kandidat u PM
Pa zar nije isti taj Komsic svoje neke clanove iskljucio iz stranke zbog surovanja sa Abdicevom strankom. Izgleda da vi svi surujete sa njim samo se u javnosti zelite prikazati nekim patriotima.
pa kod preletaca koji stalno skacu iz jedne u drugu stranku bilo kakav odgovor koji nije u interesu istog..neka pozicija i sl. znaci preletanje u drugu polit.opciju .... sdp poceo sve i svasta da prima... nema veze ovaj lik ali sad prelazi period je opak..samo jos nisu javno istakli cjenu politicki igraca u bh transfermarketu ..i Neymar bi se pogubio kod nas...
jesul' ovo slikaTi u kafani?
Narod je stado samo cobani se mijenjaju
Komsic je izgubio kompas vec odavno!
Kako je krenulo, izgleda će ljevica ipak jedinstvena izaći na izbore, ali unutar SDP-a :D :D
Sretno, SDP! 🇧🇦❤️🇧🇦