Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPET SE JAVLJA OVAJ JEBIVJETAR I BIROKRATSKI PACOV EMIR KREMIĆ IZ LOPOVSKE SDA I RAHMETLI STRANKE ZA BIH. TO JE ONAJ ŠTO JE USHIĆENO I BLESAVO SKAKUTAO U IZBORNOJ NOĆI U CENTRALI KRIMINALNE ORGANIZACIJE SDA.
Pa sta je on sada i sta je bio ne mijenja cinjenicu da je u principu u pravu. Svaka promjena izbornog zakona kod nas se ne moze praviti bez pomjene ustava.
Ti pametan sve znas izgleda...smeta ti sto covjek radi po zakonu....izgleda da ti mrzis takve ljude a volis lopove :)
A sto su nas popisivali i dzabe pare bacali na to ako se opet koriste podaci od prije skoro 30 godina?
@banana Mora se zavrsiti proces povratka. Kad se taj aneks iz dejtonskog ugovora potvrdi kao zavrsen, onda se moze primjenjivati popis iz 2013 ili noviji ako ga bude
Na popisu 1991 Bošnjaka je bilo 0 jer tada nisu postojali...Dalje, šta ćemo sa Jugoslavenima, tj koliko ih danas ima...Dalje prema popisu iz 91 u BiH ima više od 4 miliona stanovnika što nije tačno...zaključak popis iz 91 ne može biti primjenjiv u 2018...to nema ni u Somaliji
SIP/CIK to zna ali oni misle kako.misle stranke koje su ih postavile i cak imaju vecinu a kako se i boje da donesu odluku po nalogu i popisu iz 13 to malo razvlace i cekaju neki mig EU .. i protiv toga se treba boriti svim demokratskim sredstvima jer je to atak na ustav BIH, FBIH
Država paradoxa.
http://radiokameleon.ba/2016/05/19/covjek-spasio-popis-stanovnistva/
http://radiokameleon.ba/2016/05/19/covjek-spasio-popis-stanovnistva/
Kakvi samo lažni podaci... Čega 760 hiljada, sa svim mrtvima i dijasporom ih nema toliko, niko živ se danas ne izjašnjava kao Jugosloven. Bošnjaka nema preko 50% i 2 miliona, nema ali u hoffmanu.
Sve bi poturice da nije kako jeste.. :)))
zar je jos uvijek ovo tema na klixu.... taman sto sam instaliro aplikaciju moram je ponovo brisat
Preko ovakvih likova, muslimani traže identitet. Lutaju u potrazi za nečim što ih definiše. Ali sve je to slabo. Dezorijentirani, izgubljeni, bez identiteta. Žalosno. Nemaju osjećaj državotvornosti, jer su navikli da budu vođeni od nekoga. Zato ova tvorevina i jeste osuđena na nestanak.
Sdoooo prikriveni terorist. Pogledaj mu gloooove. Pravi papak. Nerd
Da se vratimo malo dalje došli bi do istine da su muslimani i hrišćani u stvari okupatori Bosne. Najprije hrišćani a zati i muslimani.
91' je bilo ovako: http://fzs.ba/wp-content/uploads/2016/06/stanovnistvo-prema-nacionalnom-izjasnjavanju-po-mjesnim-zajednicama.pdf
Upravu bi karadzic. Bosna je evo u paklu a muslimanski narod nestao. Sad imamo izvjesne bosnjake :)
Nije pravedno da je 240.000 Jugoslovena obespravljeno.
@Pancer jel ima o javljen podatak o jugoslovenima
Malo nategnuta tumačenja..jeli onda popis 2013. "prikladan" za bilo šta?