Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir je od Neretve vise para zaradio nego Hidroelektrane.
Ne smijem skocit sa metra visine, a kamoli sa kakvog mosta. Ne dokazivo se ja nikome vala tu :)
Ljepota citati kako to sve Emir fino objasni i obrazlozi. Bravo!
po meni je skakanje sa starog ( a da nisi skakac) zaista suicid.. stvarno nevidjena glupost.. nije to samo skociti u vodu- eto tako
"Valja imati na umu da je hrabrost uvijek slijepa, jer ona ne vidi opasnost i neprilike."
@kolač slazem se, adrenalin, sve to razumjem...ali, opet malo vjezbas/ treniras kao sto je ovaj covjek objasnio a ne ko budala 'odoh ja skociti'
kao i sto je sam zivot. borba, opasnosti, neprilike, pokoji trenutak srece, pozitivnih emocija. treba za to imat hrabrosti, puno vise nego za jedan kratki trenutak slave i sigurnu smrt.
Pa Emire neki bi ljekar trebao javno zabraniti skakanje budalama u NEretvu ! Staviti vidan ZNAK zabrane. NAravno, pod tim ne mislim na rođene Mostarce ili ostale koji se kupaju u hladnoj NEretvi od malih nogu, dok se nama ostalim slede mošnice i kad umočimo nožni prst ( ovo sam osobno iskusio). Jer, skokom sa +40 na svega par stepeni kolika je temperatura vode, izaziva termalni šok od koje i najboljem skakaču može puknuti srce ko petarda. ETO zato su Mostarski skokovi poseban izazov i atrakcija.
@kuga To dodje ko neka selekcija,ko se odluci tek tako da skace...
Ako iko zna sta govori o Mostu i Neretvi....to je onda Emir.
Zna i Bakir
Emir Balic skače na glavic.
Javio se pripadnik naroda koji jedini napravio genocid u evropi poslje drugog svjetskog rata u savremenoj evropi. Sigurno pise prljava vlasina uz flas loze i bijeli luk.