Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise mafije u vladi RSa, nego na siciliji!
od ranije poznat policiji u prijevodu znaci...radi za stranku i policiju prljave poslove inace bi u zatvoru bio...
E pogledajte neogranicenu glupost policajaca, pogledajte samo kako stoje, onaj lijevi uperio kalaš direktno u stomak ovome desnom, a ni jedan ni drugi pojma nemaju o tome, niti pridaju znacaj oruzju i polozaju oruzja....i takvi treba da nas brane......kuku......
Treba obratiti posebnu paznju na ove komentare ispod, izgleda da je u dzikanskoj centrali pala odluka da se pocne blatiti lik i djelo mucki ubijenog Slavise Krunica.
Svi poznati policiji od ranije ,i to tako non stop svi poznati policiji od ranije za razna krivicna djela al svi setaju slobodni. i kad se desi ovakvo sta onda se hapse,pa naravno bit ce pusteni da se brane sa slobode kao i vecina u ovoj zemlji.
Genocidna vllast
Horoza bi trebalo usutkati odmah
Pajser,stranka ga koristi, za pred-izbornu kampanju.
Emilio.. Renato... Perhanova la familia 😂😂😂
...aha enoi Benedi 😂😂😂
Za Lukaca i glavnokomandujuceg su ovi izvrsioci samo potrosni materijal, kojima je unaprijed pripremljen sigurni nestanak.
Još jedan dokaz da ne treba pomagati nikome. Taj korumpirani i neuki ološ zvani narod mu je i skinuo glavu podržaajući razne krimose na vlasti. Vrijednom i kreativnom čovjeku je oduvjek na tim prostima bio neprijatelj narod iz kojeg dolazi.tj. raja, stoka
Prava Vlahinjetina
Bas su brzi ..pa ni CSI LA, NY, i sl. im nije ravan, otkrili ubice i izvsioce za sat vremena ilinkratko vrijeme i rijesena stvar .. a nista nisu znali fol .. samo da se Inzko ne zabrine jer sve je ovo postalo stresno za rezim pc a time i na njega..
Ko imalo prokonta skontat ce o cemu se radi i ko je nalogodavac tj sami vrh RS,ovaj majmun sto je ubijen trebao da lezi ali je dobio obecanje kako se to inace radi kad priznas sistemu nesto oni od tebe naprave psa za posebne namjene.Obavi posao bit ces cist ali snaslo ga je ono sto je zasluzio ali to nam otkriva ko je upetljan i ko ce da preuzme postepeno SECTOR!
Wild Wild West.
I ovo ce biti okarakterisano kao nestretan slucaj poput D.Dragicevica pa jos ako Karan bude radio obdukciju
nadju odma ubicu a dragicevicu "ne mogu" i ako se dobro zna ko ga je ubio