Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos ima pravo zalbe na prvostepenu presudu. Nabacimo ceradu preko drzave i imacemo najveci cirkus na svijetu.
U svakoj demokratskoj državi imaš pravo na žalbu. Koliko god se i ja ne slažem sa tim, imaš zakon koji se mora poštovati. Zato su sudije i advokati tu da brinu o tome, a ti iza tastature se žališ i radiš u šumi negdje. Pozdrav!
@JR_B njvolim kako seu bosni shvaa i implementuje ta cuvena demokratija ;D zato i imamo septicku jamu od drustva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UUuu al ce da se fino provede u Zenici, i treba :D
@ejex čedomorstvi je izuzetno, posebno krivično djelo, koje ima olakšavajuće okolnosti (mentalna nestabilnost majke-porodilje)
Panj koji je već gorio, lako se opet zapali.
dajte samo adresu gdje da nađemo lika
hebem ti pravdu i zakon, ubiti vlastito dijete pa zar to nije makar za 40 godina osim ako ubica nije umno bolestan a ako je umno bolestan onda nema zatvora nego bolnica. U ovoj zemlji zakoni pišurija.
Kod nas je zakon kao pijaca, kako se ko nagodi, oni dobili za malog cesira po 40 i majka i ocuh a ovaj lavor 11 Samo kod nas nema niko ista prava, za sviju su razlicita!
Ima jos vaki ,ovo se desilo davno .Koliko im je trebalo da ga osude
a Rastoder 5
da mi je dozivjeti da procitam bake sda truhlo iskopo sebi oko.
Kad ovo pročitam, za razliku od većine osvetoljubivih ovdje koji bi da ubijaju, nabijaju ka kolac i sl., najradije bih napustio ovu dolinu užasa u kojoj najslabiji najviše pate.
Dakle, planetu Zemlju...
@kontraprotivan Dolina suza, dolina užasa... Da, planetu Zemlju.
Mala kazna i za njega i za onu vjesticu Mevlidu nema razlike izmedju njihovih nedjela njeno je jos gore jer je ona rodila tu bebu ma ubiti obadvoje zlocinaca.
čedomorstvi je izuzetno, posebno krivično djelo, koje ima olakšavajuće okolnosti (mentalna nestabilnost majke-porodilje)
I 11 je malo. A onu imbecilku što je dobila 2,5 godine zgazit' treba.
Sto gubit vrijeme na takve ljude? Metak u glavu
DOZIVOTNA PRESUDA ZA OVO!!!
Odrezite mu ruke i noge, i ostavite ispred vjecne vatre..nek ga cuke pisaju dok ne crkne