Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne piše se najgori, nego najlošiji iz matematike.. de malo pravopisa više..
Dal ce te ikad priznati da vam nastavni plan i program zaudara ? a ponajvise ucitelji,smorise djecu dosadnim teorijama . Ubacite malo zabave uz to ucenje i zaintersujte djecu za predmete.
jasta ce otvori knjigu na tu i tu stranicu da profesorica moze biti na fejsu ili nokte lakirati
Pa šta, djecu namjanje danas matematika zanima, ja sam uvijek imao veću ocjenu iz engleskog nego iz npr bosanskog ili matematike, jer me je to više zanimalo.
@OtokaBoy Znam, iza šopinga, tamo su se pucali jednom valjda
@otokaboy evo ga aktivirao se pred iftar hahah
To je posljedica interneta, puno se gleda, čita sadržaja na engleskom, a djeca vrlo malo vjezbaju zadatke
pametna djecica...................ma ja..............engleski je zakon...........to ce im jedino i trebati u zivotu
eskterna matura je pravo mjerodavna ucenici koji tokom skolovanja imaju dvice trice odjednom na testovima razvale ko da ih je sam ajnstajn ispunjavo a u pitanju je samo mito od strane roditelja ili primanje dara od strane nastavnika da bi stekli preduslove za upis u gimnazije gdje treba jos dodat mita pa malo mita za upis u fax i tako ona nadarena djeca izvise a ovi postanu buduci uhljebi uz mito a sve po zakonu
@thea uz duzno postovanje djeca su mi prosla sve faze skolovanja i preko njih znam koliko se njih naknadno upisivalo u gimnazije i fakultete a da za to nisu imali dovoljan broj bodova o ispitima ne bih ni da polemisem korupcija je zasla u sve pore drustva pa i u obrazovanje
Nisu oni dobri koliko su kriteriji losi.
ok
hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako su losi matematicari ,to je do profesora a ne do ucenika! Bosanci znaju da racunaju i te kako, pogotovo kad se radi o devizama i jedni su od najboljih ekonomista i matematicara kako u zemlji tako i u svjetu. Ma nemate vi pojma!!
Argumente za ne slaganje molim! Kako objasnjavate da smo najmanja zemlja u svjetu sa najvise milijardera 90 i 512 milionera!! Ztim St Louis (Mala Bosna) nas narod tamo daje cekove za hranu Amerima ,zaposljava ih...
https://www.youtube.com/watch?v=uY-d6t6pW3o
Ma hebo nauku, svi ce mc radit ko sobari(ce) i recepcioneri po hotelima vani...
Statistike Saveza za dijasporu pokazuju nesto sasvim suprotno 80% naseg stanovnistva vani ima odlicne poslove ,samo je zanemariva kolicina u Austriji i Njemackoj na takvim pozicijama. Zapad znaci i prilika za napredovanje,mozete ici na fakultet i unaprijediti svoje znajnje o drzavnom trosku cak i kad vam je 60 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=uY-d6t6pW3o
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta je eskterna? Jel to skraceno od Terra Eskima?