Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samra Kesinović i Sabina Selimović, ipak nisu u Siriji?
kad ides ti u Siriju ??
prelijepo mi je ovdje gdje jesam..mozak mi nije opterecen ekstremizmom, kao to je recimo tvoj...
PRIKAŽI ODGOVORE (61)
Večina komentara nema nikakve veze sa temom! Da klix otvori jedan poseban "kutak" za budale, psihopate i nacionaliste, fašiste, rasiste.. .. Da li pojedinci imaju ikakvu drugu brigu u životu sem da ovdje na svaku moguću temu otvaraju svađu sa Bošnjacima, Srbima i Hrvatima. Sve same kukavice i dvoličnjaci koji u realnom životu sasvim normalno razgovaraju jedni sa drugima.
bio sam u becu, nije mi se svidio. Svidio bi mi se da sam s nekom curom bio
Mosnjaci prilikom pravljenja bombi za ubijenje djece u vrticima. Islamistima to nije strano sjetimo se ubijanja djece u Rusiji u gradu Beslan .
Kada se dese ovakve katastrofe istražitelji i profesionalci, konzulati, atašei, obavještajci raznih zemalja, agenti, "rove svuda", da dođu do bilo kakve informaciije, traga, nagovještaja... Nadam se da ćeš im pasti u oči, da će pregledati svaki tvoj komentar "vrijedan pažnje", možda te i priupitaju za pomoć i savjet, jer ti već znaš da su bombe i za što su namjenjene... Obavješten čovjek je uvjek zanimljiv obavještajcima...
orion Da ti bude jednom jasno pa dobro citaj Na ovom portalu se cijeli jedan narod oslovljava pogrdno i to je politika , ovaj pprtal je napravljen za mrznju prema cijelim narodima posebno Srpskom . E sad citaj dobro Poserem tu se na sve ubijene teroriste islamske , steta je sto vise islamskih terorista nije likvidirano , moje misljenje je da je islam vjera zla , nadam se velikom nestanku islamista , sto vise ubijenih islamskih terorista to bolje . Poserem ti se na sve grobove terorista . Jesi zadovoljan ?? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije gas uzrok nego nesto drugo a ko i sta tek ima da se vidi posto u zgradi zive vecinom stranci
...
.
test blue
www.tours.ba Tourmobile – BalkanCrossover is specialized travel agency with headquarters in Sarajevo. We organize round tours and excursions for travelers in Bosnia and Herzegovina and in Balkans region Lajkuj te nasu facebook stranici i pozovite vaše prijatelje: https://www.facebook.com/tours.ba?fref=ts
Dragiša Petković iz Trebinja ipak nije u pritvoru?
HEBEM RS X, od kraja rata nisam imao niti jednu provokaciju a o incidentu da ne govorim, vezano za nacionalnu ili bilo kakvu drugu pripadnost, od strane bilo kojeg naroda.Rat je zavrsen prije 20 godina, a takvo razmisljane i ekstremizam su Bosnu i doveli u ovo stanje, svako u svoj tor, dobili smo trazenu "fildzan "drzavu.Nacionalizam je ovdje instrument kojim se kontrolisu ovce, tj narod kojima je svijet jos uvijek u Otomanskom vaktu, tj svijet poput tvoje.
monstrume jedan, šta tebe briga što je svijet jos u "otomanskom vaktu" sad je gotov rat jel, sad kad ste poklali djecu i silovali zene kazes da je rat gotov.. e nije rat gotov i nece bit dok vam ne vratimo istom mjerom
Došao Jevrej u Bec 1950 da traži posao, i kuca sad on na vrata od toplane, izađe čovek i pita ga šta on radi ovde, on kaže da traži posao, a tek će čovek: - Izvinite gospodine, ali od 45 ložimo na drva
A da ti neko ispriča vic o Srebrenici upišao bi se u gaće od uvrijeđenosti. Toliko o duplim standardima. :)
ајмо сви лајк који једемо сланину за бајрам :))
tvoja mati jede spermu svaki dan i to bošnjačku, mada joj je i turska draga
Kasno marko na kosovo stize je... ga turci
Malo prije citam Krone .at ,jedan od komentatora rece, s obzirom na prolaznike mislio je da je snimak negdje iz Turske...nemogu Austrijanci da makar malo ne cacnu Ausländere.
oni su uvek krivi za sve i za svasta!!!!!
zna se gdje je rodjen A.Hico :)
Hahahahaha sada ce Prayo i Co. imati posla!!!!
hahaha covek je srusio vise od pola austrije
Dzaba kad je na robiju!!! jos od fudbalskog prvenstva!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Omera ostavio dečko ?