Mosnjaci prilikom pravljenja bombi za ubijenje djece u vrticima. Islamistima to nije strano sjetimo se ubijanja djece u Rusiji u gradu Beslan .
Kada se dese ovakve katastrofe istražitelji i profesionalci, konzulati, atašei, obavještajci raznih zemalja, agenti, "rove svuda", da dođu do bilo kakve informaciije, traga, nagovještaja... Nadam se da ćeš im pasti u oči, da će pregledati svaki tvoj komentar "vrijedan pažnje", možda te i priupitaju za pomoć i savjet, jer ti već znaš da su bombe i za što su namjenjene... Obavješten čovjek je uvjek zanimljiv obavještajcima...
orion Da ti bude jednom jasno pa dobro citaj Na ovom portalu se cijeli jedan narod oslovljava pogrdno i to je politika , ovaj pprtal je napravljen za mrznju prema cijelim narodima posebno Srpskom . E sad citaj dobro Poserem tu se na sve ubijene teroriste islamske , steta je sto vise islamskih terorista nije likvidirano , moje misljenje je da je islam vjera zla , nadam se velikom nestanku islamista , sto vise ubijenih islamskih terorista to bolje . Poserem ti se na sve grobove terorista . Jesi zadovoljan ?? :))))
Prikaži sve komentare (122)