Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji izlaz iz zacaranog kruga, a to je ukinuti izbore totalno, ukinuti sve stranke do one najmanje, proglasiti opsadno stanje, postaviti za glavnog i odgovornog stranca strucnjaka, i krenuti od nule, a sve politicare na vlasti penzionisati i za zivota im zabraniti bilo kakvo javno nastupanje i bavljenje politikom.
Odlican prijedlog ali neizvodiv.Neki su glasali za ove na vlasti...ako imas prijedlog kako rado bih da cujem. Incikov stapic nece proraditi.
esma...vidi ovo stanje je slika društva u kojem živimo....i ništa više mi bolje i ne zaslužujemo....to trebaš shvati ti ....jer ove političke strukture su nesposobne..a strancima odgovara ovaj status Bih...pa kod nas još veliča se komunizam i bivši diktator..ko je tu normalan ...pa zašto smo se odcjepili već da se riješimo nepravde koja je nanesena BiH ...ali ovi su još gori...9 krug pakla je ovo....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jadni smo mi.....Merkelova pomoziiiii
hilfee
Pa na glasackom listicu pise "SNSD Milord Dodik". Tako se zove stranka. Znaci stranka je njegova privatna. ne vidim sta je sporno sto je on ostao predsjednik. Dok god narod glasa za diktaturu treba da je ima. A koji ne zele da glasaju za njega treba im se omoguciti da napuste drzavu ako zele. Prvi se prijavljujem da se iselim iz Dodiklanda.
TAKO JE I U OPCINSKIM ORGANIZACIJAMA ,VIJECITI PREDSJEDNICI I PO 15 GODINA
molim boga da naselimo bar 100 hiljada njemaca u BiH pa da budu i oni konstutivni,barem cemo imat mozgova koji znaju vodit ekonomiju dok ovi sa brda znaju samo vodit ovce,a dosta ovaca je i oslo iz zemlje u zadnjih par godina,kazu da ih ne hrane dobro cobani,samo ih se sjete kad bude izborni party,tad bude i kolaca,sarme,graha svega i svacega samo ne i zaposljavanja ...jbga
ne moze nam pomoc ni Gandalf čarobnjak..
Ovo rekli eksperti? Dubokoumno! Pa ovo svi znamo... Nego, šta nam je činiti..pred čijom ambasadom da klečimo????
Čaušesku je bio demokrata za ove naše predsjednike stranaka !
A i za vas koji ste glasali za iste i sad se pravite da niste i da ste prave demokrate i veci katolici od pape.
Kao da smo u Štokholmu pa vlada Štokholmski sindrom
Umjesto da se upire prstom na susjedne entitete vrsiti pritisak svako u svom toru da rade posao kako treba .
jesul ovo ona dvojica iz muppeta?
Ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio...
Ovdje imamo podjelu gradjana(diskutabilan termin) na 2 kategorije: Oni koji su na drzavnoj sisi, koji su dobili zaposlenje preko stranaka, i koji glasaju za njih da bi ostali na poslu, i.. one koji se bore da odrade nekog privatluka na crno, nesigurnost, neredovne plate, i agonija.. Ovi prvi daju vlast drugima, drugi su dovoljno "poklopljeni", i sve tako ukrug. Ova zemlja je u dubokom kur.cu, i nema povratka.
'reakcija javnosti' ajoj hvala dan ste mi uljepšali ovim vicevima
SDA NI*JE KRIVA ZA TO!
Kada bi mene neko, ne daj mi bože, jednoglasno izabrao znao bih da je po srijedi čista laž. To naprosto ne može biti... svima biti potaman i vjerovati u to je ravno smislu onog što iskazuje dosjetka "merhaba čaršijo na sve četiri strane" tj. demagogiji. A ovi, izabrani kao mrski im Tito na partijskim kongresima nemaju nikakvog zazora, stida,,,,, već danas će oni punih usta pričati o demokratizovanju društva u kome živimo...