Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj ste, upravo fakulteta, cim podrzavate takve odrone od profesora!
Profesori koji se izivljavaju nad studentima
Mehmed Jahic reketira djecu, izadje 300 a polozi 2 studenta! Ne lazite javnost bice protesti!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Izgubili ste vi kredibilitet davno
ja razumijem da prof su nikakvi radnici , vecina nikada nisu radili u realnom sektoru samo pametovali djeci i da su vas sada privatni stisli....al ovo je bruka
Mehned Jahic pusti 2 da prodje a izadje 300 na ispit. Tako je vec 15 godina. PRESTANITE LAGATI STUDENTE IDU PROTESTI PRED EKONOMIJOM I PRED VLADOM KS I KABINETOM NOVE MINISTRICE OBRAZOVANJA KOJA JE KOLEGICA MEHMEDA JAHICA! 😡😡😡😡😡
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovakav stav i lose rijeci o Fakultetu imaju samo studenti koji fakultet nisu vidjeli ocima. Ucenje je na ovom Fakultetu uvijek davalo rezultate.
Prije bih zaposlio nekoga sa zavrsenim Ekonomskim fakultetom, nego nekoga sa privatnom diplomom. Realno, Ekonomija je institucija i razlika je ogromna.
Ne mogu da vjerujem koliko besposlenih ljudi ima koji nisu s Ekonomije, a komentarisu situaciju o kojoj nemaju pojma. Student sam EFSA, ucim redovno i nemam nikakvih problema ni sa predmetima, ni sa profesorima.
I u vrijeme mojih ispita, prolaznost je bila mala, ali ne zbog profesora. Prof. Jahić je bio odličan, fer i korektan. Kada sam naučila, tada sam i položila. Čovjek je postavio kriterij: ZNANJE...tako i treba.
@MMXX ...cake koje je tražio da se znaju, mi sada svakodnevno trebaju u životu. I tako se pravi razlika između ekonomista sa Univerziteta u SA i "ostalih". Vidi se to i u poslu i u svemu...Hvala mu.
ekonomista u banana drzavi, kao da si u Singapuru ekonomiju zavrsila
Prije 20 godina, kada sam studirao IT u Australiji, predmet “razvoj aplikacija koristeci framework” rokne oko 70% studenata. Odmah izasla komisija, kako je moguce da 70% studenata rokne jedan predmet! Frka, panika. Da li je komisija trazila da se spusti kriterij prolaznosti, daleko od toga, ali su trazili da vide kako radi profesor. Nije rjesenje snizenje kriterija, ali jeste promjena nacina predavanja.
a sta kazes za ovaj konkurs? https://konkursi-bih.com/javni-konkurs-za-izbor-dekana-ekonomskog-fakulteta-univerziteta-dzemal-bijedic-u-mostaru-objavljen-u-dnevnom-avazu-06-12-2020-godine
Par-nepar studenti nezadovoljni fantasticnom prolaznoscu 😁
Profesor Jahic mora odgovarati na losu prolaznost koja se desava svake godine, 1000 studenata prolaznost 3%
zavrsni ispit tablica mnozenja i prepoznavanje parnih i neparnih brojeva...vrh
Uprava, napolje.
Računovodstvo je jedan od najlakših predmeta, samo ga treba skontati ili znas ili ne znas.
Ja kad sam studirao (ETF) prije 15 god. profesori su imali autoritet. Protestvovati protiv lose prolaznosti? Pfffff
@gooUser1605737604 protestvovati zbog profesora, ne zbog loše prolaznosti!
U prevodu, vazan nam je samo interes fakulteta i trudimo se da spasimo samo svoj ugled, za studente nas ne zanima.
SDA=31 =BOLI VAS
SDA=31 =BOLI VAS