Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav los tekst.
sta se brinete za RS, nek nemamo ni za hljeb samo da odlucujemo mi o sebi, a ne muslimani ili neki stranci
Ništa bolja EKONOMSKA situacija nije ni kod nas u FBiH. Jedino pilizičari komotno financijski živi...realni sektor plaće do 300 eura, penzije od 150 do 300 eura...u istim vango smo.
Ne baš u istim.. Ptovozaj se kroz RS.. Plate i penzije du im niže 20 do 50%.
Glavno da je Mile narodni heroj. Torte uvijek ima za jesti.
Mladen Vukovic.. Pa vi ste pod tutorstvom bili od kad se zna za vas, o čemu ti pričaš.Normalan svijet vas uopšte ne može razumjeti.U vas samo nek je kontra svima, nema veze o čemu i kome se radi. Zar to nije svojevrsno vaše prokletstvo s kojim živi te a da niste ni svijesni toga..
Čemu tolika zabrinutost, klix?
Cuj uvode u bijedu i siromastvo , pa sta je sad blagostanje.
Drzava i u ovom trenutku najvise stiti srbe u Sarajevu. Firma (drzavna) u strogom centru Sarajeva ciji je direktor-sekretar-tajnik, srbima daje (i u ovom trenutku) najbolja radna mjesta, plate 3-10 puta vece nego hrvatima i bosnjacima, bosnjacka i hrvatska mjesta pretvara u srpska. Sta radi nasa Vlada..Stiti ih, podrzava i daje im vjetar u ledja. Hrvati i bosnjaci u centru Sarajeva ne smiju pisnuti jer ce izgubiti posao (izlozeni nevidjenom mobingu). Vlada gleda podrzava ih i sada.
clanak je udar na srbe i RS .. ocekujem uskoro komentare tog tipa..
Nece. Nisu svi skloni kmecanju.
Ako si i malo razumijete u geoekonomiku vrlo brzo možete shvatiti sljedeće: oblik manjeg entiteta je takav da čak i u slučaju prisjedinjenja sa Srbijom bi bio dugoročno siromašan. Ekonomski najodrživiji dio cijele BiH čine tri bošnjačka kantona i u suštini ekonomski bi se Bošnjacima najviše isplatilo odvojiti i od srbskih i od hrvatskih dijelova zemlje. Al zbog nacionalnih ciljeva - to je nemoguće.
Dao Bog pa nemali hljeba jesti, da pasete travu i birate djetelinu a samo nos da vam smeta ....
Баш вам је аргумент 🤣. Али ја и не очекујем од вас да разумете да слобода нема цену. Јер да имате ту свест не би тражили увек некоког тутора да бдије над вама уместо да са Србима градите заједничку државу.
Dodik ce samo navuci bijedu, evo raja vec povlaci depozite iz banaka cije su centrale u Banja Luci i odmah banke trpe gubitke zbog dodikovih nebuloza...
Da, masovno je pocelo podizanje stednih uloga iz banaka, ljudi se boje sankcija koje se odnose i na bakarsak poslovanja
RS je i sad u siromaštvu, 80 % stanovnika RS-a radi u Federaciji, to samo moze nasteti cijeloj državi. Treba biti svjesna Srbija da im ovakva osoba ne treba u vlasti
Tekst užas, a u komentarima stručnjak do stručnjaka 😂
U Republici Srpskoj je prosječna plata veča nego u Federaciji...1027 KM u odnosu na 995 KM....A gle top komentara...Tupave Bošnje ništa ne znaju
glup tekst da ne može gluplji! Sve vodi tome da od RS neće biti ništa, da će se spojiti sa maticom u skorijoj budućnosti, a vi se slikajte s zabranama!
Ne uvodi, vec smo u tome