Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ovaj "stručnjak" krije biografiju ko zmija noge?
nosite vise ovo zlo sa portala sklonite mu sliku
Mislim da je ovaj čovjek ometen u razvoju
Ma nije niko od vas narod je kriv samo se ogradzujete
Jesi, jesi ćuko, neš da priznaš. Našo si Novalića, onog rajetnika, da ga nasučeš.
Šta se sad pravdas i peres jarane....
Eto jest tvoj dedo.....
Djes ba strucnjak... pa ja svi drugi sad krivi kad mediji dignu prasinu...
Waoo, prepqametan si🤮🤮 poklopi se!!!!
Kroji zakon(e) po kojima masu ljudi 'o jadu zabavlja' ili 'zavija u crno', a poziva se na slobodu izrazavanja i on samo 'drugacije misli'.. Nevjerovatno, lik je definitivno iz druge galaksije.
Kaže da najveći teret krize trenutno najviše osjete radnici u privatnom sektoru . Pa klenu , pravite zakon da ih još više sjebete , koga ti u zdrav mozak !?
Oooooooooojjjj Božeeee.....evo ga !! Pa ovo je takva ubleha da je lučem tražiš ne bi našao !! Sam se javi. Koji mamlaz ! Kvazi stručnjak ko VIDOVITA ĐEMILA ! PRESMIJEŠNO 😂😂😂😂😂
kvazi strucnjak sad se pere nije on to
Sta ovaj lupa
To je kad radnik sebe i porod svoj na izborima proda za 10-50 KM, glasa za stranke čiji su prijatelji i kumovi lokalni tajkuni. Bravo za nacionalističku svijest triju konstitutivnih robova. Samo tako nastavite ubrzo ni plate nećete primati. Glasaj sirotinjo za 10 KM, za pivu i porciju čevapa, bolji ćivot i ne zaslućuješ.
Ne mogu da vjerujem sta lik govori? Ovo strucnjak? Za sta, za robovlasništvo? Cuj pošalju radnika na čekanje i on ima platu i doprinose. Pa na šta će ga slati na čekanje i plaćati ko da radi, oplakah
Mislim da je prvo pitanje ovdje zasto je BiH uopce pozatvarala ljude u kuce i unistila i ono malo firmi koje su radile? Sta mi to glumimo? Da mozemo reci da imamo manje umrlih na milijun stanovnika nego Svedjani. Treba platit ovo sto se dva mjeseca lezi po kucama da pet baba ne bi kasljalo, ili umrlo. Eto nek smo mi Svedsku nadmudrili, a to sto cemo sutra gladni prosit okolo je manje vazno.