Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi se složio sa Efendićem,izjednačiti formiranje vlasti sa državnim niovem.Dakle paralmet je taj koji formira vlast a ne predsjednici i pšotpredsjednici fbih.
a sto ti nisi govorio prosle 4 god kada je čavara blokirao glupane glupi
U BiH kada otvoriš kinder jaje izađe lendo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ti nije SDA još bi po Strgačini pljevio luk.
Neko ko je bio u sda i ko je toliko godina uhljebljen na racun sda i dan danas sisa sisu koju mu je sda omogucila. A ideoloski kako je moguce da mu vise odgovara nasa sranka i sdp od sda ili je ideoloski samo fotelja bitna???
Šta ćeš ti o fotelji pričati, rastgo si se na dvije strane, da možeš sjeo bi na obje, gledaš ko je izgledniji da formira vlast pa da mu se priključiš. U međuvremenu, uz pomoć glasova NiP-a, SNSD-a i HDZ-a u Brčkom si smijenio najboljeg gradonačelnika ikada i dijete šehida. Ovo ti Brčaci neće oprostiti.
Neka se promijeni zakon po kome se vlast može formirati bez potpisa podpredsjednika i neka SDA ide s vlasti a sve dok se svjesno gura, pa i od strane osmorke jedno pravilo za Hrvate a drugo za Bošnjake kao manje vrijedan narod, puna podrška Bakiru koji je jedino dorasto politici Dodika i Čovića.
Bake ne brukaj se vise, ovih dana njegove izjave nigdje ne pripadaju, ne mogu se nasmijati niti nacuditi ko je vladao 30g sve kotam ovo je san budite me
Tako je...budi barem jednom u zivoti JA....
Opet se ponavlja stara priča SBiH. Imaju par zastupnika i apetit na 4-5 ministarstava. Ako ćes demokratiju Efendiću onda bi to izgledalo ovako. Osvojili ste jedva 4% za federalni Parlament i onda biste ulaskom u vlast, s bilo kim, trebali imati 4% od 16 ministarstava, što je 0 ili jedno ministarstvo. Dosta je više priče kako ste "jezičak na vagi" i da to hoćete debelo naplatiti. I vi i NES. Što je previše, previše.
Ali i ti koketiras Semire i dizes sebi cijenu. Negdje hoces sa SDA negdje neces itd. Ili hoces ili necesa ovo je sve da se sto vise dobije direktorskih i ministarskih mijesta naravno
kakav si ti političar i predsjednik stranke kad samo slikaš rasvjetu i rupe po asfaltu u novom gradu i time se hvališ, to je tvoj domet a nije visoka politika.predjesdnik stranke se time ne bavi.pomješao si lokalnu politiku i visoku koju ti i ne razumiješ.
Izetbrgović ima samo još jedan cilj, a to je opstati na vrhu SDA. Jer kad te odbije biračko tijelo i izgubi se povjerenje, onda stranka zna da moraju da ga smjene. Izetbegović zna i da svi očekuju da se svojevoljno bez pritiska povuče i da dadne ostavku. Ali to nema obraza niti stida, jednostavno nema poštovanja prema stranci i drugim generacijama da spase istu.
nosite se vise svi redom u stotinu p materina kako se sami sebi ne gadite vise fuj stoko odvratna redom svi
30 godina vlasti, malo li je, svim silama se bore da i dalje kontrolišu sve tokove novca na dijelu koji kontrolišu Bošnjaci, i da se i dalje određene porodice bliske toj stranci bogate, bogate i lažu napaćeni narod, manipulišu vjerom i Islamskom Zajednicom u svoju korist. 30 godina, i nisu u stanju reći "ok, budimo pošteni barem jedanput".
Povecati izborni prag.
Svaka na mjestu Efendicu.Bravo
Semire nemoj sa lopovima , pusti ih nek cvile i odu u opoziciju
Ovo ti je ko ponudi više nek računa na nas. Para vrti gdje burgija neće.