Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su zločini iz mržnje, napad na bilo koji vjerski objekat. To rade maloumnici.
@RooseBoIton sto bi neko ko ovdje ima korjene isao nekuda? bolje si mogao ti otici odakle su vas turci doveli kao gastarbajtere.
@rose, da si imalo pismen, pročitao bi šta sam napisao. "napad na bilo koji vjerski objekat". znam da ne pereš guzicu i da smrdi. al potrudi se da ti ne smrdi iz usta, majmune.
Još jedan tekst za komuniste i ateiste koji misle da imaju manje mržnje u sebi od nacionalista
Najbolje bi bilo da se napadi na vjerske objekte nikako ne kaznjavaju, to su svakako okupljalista kriminalaca i bivsih narkomana, drzavnih lopova koji se kriju iza vjere itd. Zatvorite sve religijske objekte i napravite od njih edukacijske centre pa da vidite kako se zivi a ovako cete samo nastaviti zivotariti i vjerovati da ce vam neki "bog" pomoc hahahahahahahahahahahahahah kako samo inteligentni ljudi!
Jedino rjesenje dobar video nadzor i drasticno kaznjavanje izgrednika.Samo sa ovakvim stranackim i podmitljivim pravosudzem to nece moci.
ja to zovem predizborna kampanja providno je
i meni je narusavanje javnog reda i mira u 5 u jutro kada hodza vazi i probudi me,zato nemoj o redu i miru
de ti nama hodža reci kako se tretira krađa naroda od strane IZ kroz raznorazne namete ?
Upravo to. 75 godina plačanja IZ članarine iznosi koliko i dženaza sa operemanjem. Mene konkretno zanima kako hodža za 20 godina ima finansijske mogućnosti da iz temelja sagradi trospratne četiri kuće i potpuno ih opremi. Naravno i vozilo da promjeni nekoliko puta
Ovi sa ratkapama na glavi su najvece zlo drzave.Huskatori i pametnjakovici.
ustaški napad katoličkih terorista u Kiseljaku bio je dovoljan da se digne sva policija u srednjobosanskom kantonu. može se zamisliti šta bi bilo i koliko bi mediji gorjeli danima da se nekim slučajem neki musliman napao katoličku monahinju i trgnuo joj mahramu saglave..mislim da bi se u Bosnu sjatili svi HR političari iz zagreba, Vatikan bi reagovao a u Briselu bi se upalio crveni alarm kao da su mudžahedini islamske države pred vratima Brisela
@morlakStipe , niko nije pomogao ni onom mladicu koji je pretucen neki dan, a nije imao kriza . Dakle, ne koristi svoj manjak inteligencije za jeftnu promociju svoje mrznje, i probaj prestat pocinjat svoja idiotska izlaganja sa " poturice ili Turcine" .
Popovi i hodze treba da sute. Pored toga sto su produzena ruka fasistickih stranaka (sda, hdz i snsd), pokrali bi Boga u kojeg se toliko kunu.
Ja vama vise ne vjeruje Dzamijasi danas su ljudi sumnjivog morala...nista ne radite na promociji postovanja covjeka pa vjere ... i idu tamo nisko moralne osobe ne zbog Boga vec da budu u masi kako bi ostvarili neke licne interese...
Izražavam i ja pravo nevjere pa pratim krvave poglede kolega oko mene koji neće biti zadovoljni svojim uvjerenjima dok nisu takva i u meni. Napadi na vjerske objekte dolaze od strane mnogo jakih vjernika suparničkih ekipa. Čudne li su religije, tako mirne pune ljubavi i poštivanja.
puni sebi daješ važnosti, šta koga interesuje da li si vjernik ili ateista?!
Nije to u mom interesu, ali je haman OK kada paradiraju sa krščinama oko vrata i hvale se din islamom u svakoj kasabi. To je društveno prihvatljivo, a čim neko kaže nisam ja ni vaš ni njihov - to je bezveze, odmah pitanje šta koga briga što si ateist(a). Bit će da je briga velika i neću da šutim ako je tako namjerno. Moje pravo nevjere isto kao i njihovo vjere, pa da se takmičimo ko će jače revati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako se vjera smije slobodno upražnjavati, onda i legalizirajte ghudru