Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkaz i to momentalni. Kad je trebalo uzimati 5000 bio je prvi. Kad je prvi metak opalio,opet je bio prvi. Sve mi se cini da ce dobiti samo neki ukor. Ko zna ko mu stoji iza ledja cim je i otisao dole.
ispada po tome: "Uvijek prvi pa opet nevaljam"
Hostapleru da li bi ti otisao u Sudan za 5000? Eto ti se nasao mjerodavan da kazes kako bi trebalo postupiti a ni ne znas zasto je otisao, u ostalom nije duzan da vodi tudje ratove ako je bio duzan da bude policajac. Trebao je ostati tamo da ga neki lik raznse bombom zarad necijih interesa!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PICKa
Drago drustvo... ko vas j..e, ja volim samo sebe. Adios muchachos
Prpa brate, a bila mu idealna prilika da opet razguli za Njemačku, kao što su njegovi iz Bosne pobjegli kad su bili najpotrebniji.
Pametno sto se vratio, ne vrijedi ginuti u tudjoj zemlji.
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena!
Ma kud su u p.m i ovih 25 krenulo zar im nije dovoljno nasih granata i naseg rata,neg pohlepa dobre plate, ne bih nikom dala ovu mogucnost da ide,sto nije otiso u fabriku u inozemstvo vec da izgubi glavu.
bas u ovo se svi pretvaramo,gazimo jedni preko drugih,a kad treba hrabrosti i MORALA....nema nas nidje...................sta bijeda radi od covjeka
Gospodin vjerovatno zna razloge sto je nagulio. Doduse, medju onim plemenima i onakvim ljudima, ne znam ko i ne bi. Samo velika zamjerka sto pobjeze i ostavi svoju jedinicu, iako je UN osoblje više zaštićeno i od samog predsjednika u SS. Nije trebao.
sta ocekivati od poturice osim kukavicluka...
Tipičan primjer musle kukavice.
Taman je za fine penzije tu je oko 4 banke starosti i u skromnu vojnu penziju na milju maruna...
Šta pljujete odmah po čovjeku?! Nemate pojma kakav je tamo rat i haos! Čovjek ušao u avion, da mu nebi žena postala udovica, a djeca siročad. Normalno čovjek procijenio da mu je bolje ostat bez posla, nego poginuti. Jok eto, ostat će na 1. liniji, i čuvat ugled Radončiću!
ja ću se ponoviti pa makar mi zbog toga nalupali bezbroj minusa; u redu, čovjek možda ima ženu i djecu, ali on je, kao zapovjednik, ODGOVORAN za skupinu od 25 građana bih koji su u istoj misiji kao i on i koji isto tako kod kuće imaju žene, muževe, djecu... zašto bi njegova gu....bila vrednija od bilo kojeg drugog čovjeka koji je tamo
a Srebrenica i holandski vojnici?zasto se oni okrivljuju onda..jad i cemer.kad je vlastita g..ica ugrozena,onda pomagaj.kada su drugi u istoj situaciji,onda ko ih j.be
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogu l ja umjesto njega - dajte mi njegovu platu - imam borbenog iskustva, petlje mi ne fali - samo mi para fali - i garantujem da cu ja prvi ici tamo gdje naredim ostalima da idu...
Pa sta je trebo da pogine tamo za necije druge interese...Pametno da ato neko brine za nase gradzane..
a, što je sa onih 25 ljudi, građana bih, za koje je bio odgovoran?
Za pojednice!!Prvo procitajte tekst do kraja.NISU ORUZANE SNAGE BIH NEGO POLICIJA BIH!!!
ja drotovi ali su otisli u svojtvui vojnih lica u mirodavne svrhe.
olm dvica@care kutla je sigurno covjek iz neke prosjence familije jer radi solidan psao u granicnj,,normala da guznnjini sinovi niti su isli niti ce ikada ici raditi ovakve stvari,ali razlika je u tome kutlocu zinula guzica za malo vise placen posao i on je to prihvatio i obavezo se preuzimajuci odgovornost,ali za*** se misli je kao u buosnu sjedi i eto plate ,ne ne u mirovnim misijama se mora raditi i biti odg.na dobijenim zadatcima .