Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma glupo je sto ste pristali na 2,6 ..trebali ste ostat na 2,75 kolko ste i trazili ..vjerujte da bi se naslo para bez da se negdje drugo zakida ..jer kad njima uhljebima sta treba nađu se pare odmah..
A zdravstveni radnici nisu uhljebi? U domovima zdravlja se posao najvise dobija rodbinskim vezama mada ni podeblja koverta nije strana
https://www.cin.ba/zaposljavanje-u-domu-zdravlja-poznanici-na-molbu-ostali-na-cekanje/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja do cega je dovela drzavu zlocinacka organizacija SDA
Do toga da je država Republika BiH ukinuta.
Sta se desilo sa strajkom 2017? Nisu ispunjeni zahtjevi tada ili je zinula guzica za jos?
Bravo Selimiću ! Oni koji nisu učestvovali u štrajku nemaju pravo na veću satnicu.
Jedan od uslova neka bude: Sabijin otkaz !!! SDA je ovo sve uzrokovala. Dosta vise izivljavanja.
Mafija u bijelom
Posao je dobilo i dvoje djece Fate Mujan, tehničke sekretarice Doma zdravlja Centar, koja u ovoj ustanovi radi preko 35 godina. Od 2007. godine njena kćerka Anela radi kao fizioterapeutski tehničar, a sin Alen kao evidentičar. Fata Mujan kaže da su djeca samo donijela papire u Dom zdravlja i predala.
"Ništa ja tu nisam urgirala. Mada, normalno, kad su gore donijeli papire, znali su da su moja djeca. Je li to nešto imalo privilegiju...", kaže Mujan.
mozes misliti kada Titina garda doktora izumre ratni i posratni hirurzi pa kad nas ovi Ganicevi i Travnicki vracevi pocnu da lijece.....sto ce tu biti pada imuniteta alergija i nekih nedefinisanih stanja ....ako je danas Sebija sa 11 godina studiranja prva kod doktora mozes misliti sta ce tek biti u narednih 5 koji standard, da zna citati pisati obuci bijeli mantil i drzati statiskop oko vrata.
Vlada da je radila svoj posao kako treba do ovog nebi ni doslo
Koga ti nazivaš Vladom, skupinu nestrčnih tikvana. Kanton je trebalo ukinuti jer se sve raspada od ustanova a privreda je davno propala.
A nas Omerefendić i Rapa doveli na noge Vladi FBIH da prihvatimo obećanja umjesto da smo otišli na Titinu , preko puta Predsjedništva pa ih zovnuli da dođu do nas ( među nas ) i ''ubili Boga u njima'' pa nek obečavaju ''materi svojoj''.
Hamo za koliko ce ti povecat pemziju?
@vodenicar2 pola marke dnevno.
Ja bi satnicu koju tražite pomnožio sa kvalitetom zdravstvene zaštite. Mislim da je ovo najboljo model/formula. Dakle 2,75 x 0 = ...
Mahira Kukavica-Durić, kćerka Fadile Kukavice, penzionirane doktorice koja je radila u Domu zdravlja Stari Grad. Kukavica kaže da se u vrijeme kada je njena kćerka predala molbu za posao davala prednost djeci uposlenika.
"Čujte, realno i logično je to. O gospodinu Trniniću imam tako visoko mišljenje, jer je on uvijek vodio računa da našoj djeci pomogne, prije svega", kaže ona i dodaje kako je njena kćerka imala izvanredno visoke ocjene, da niko nije molio za njen posao te da je to jednostavno bila "neka luda sreća".
Molbu predaj javno, koverta ce odradit svoje tajno
samo pazite SDA je to njima slagat ukrast prevariti ...nista nije strano, cak sta vise to su osobine koje SDA propagira i cijeni.