Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, i prepusten sam sebi. On nikada nije ni trebao biti u zatvoru nego u mentalnoj institciji. Uzalud se perete od neefikasnosti.
Jeli mu neko postavio u zadatak da to uradi,starica rece na snimku da je cesto dolazio u grad u BL zasto ako je odselio?Cudi me s obzirom da je imao neke planove,kao to da rasproda kupljenu sumu i napravi u podrumu preradu voca da se odlucio na ovako radikalne metode,za koje je predpostavljo po govoru sa snimka da ga za tri mjeseca nece bit.
Izabro je bas onog Sultanica,neki misle da mu je bio duzan,biro je zrtve ako nije nesto umislio u glavi za njih...
Saban bez perike otiso...
Svaki coek kojeg ubiju kriminalci po 8,5 godina zato i ubijaju narod u zatvoru se zajebavaju...
a sta nema komisije koja ocjeni psihicko stanje zatvorenika te donese odluku da li ga pustiti ili produziti kaznu?
A jaka mu kazna bila za dva ubistva 19 godina i 11 mjeseci !
A sto na kraju clanka nema onog 'Podsjecamo, Gacic je prvo ubio saborca...' Ne mozemo tako, nije potpun clanak.
Svima u pamet koji imaju komšije Psihopate,koji masu noževima i pištoljima pored kuce !!! Psihici su najvece kukavice !! I ovaj je medzu robijašima bio totalno neprimjetan, i nebitan lik !!! Da su ga seoske lole,ili policija u Orašcu ,na vrijeme ,NAPALICALE,i polomile ruke i noge,ovome ne bi palo oružje i šuma na pamet !! bar 2 zivota bi bila spašena
Nego.. Dobi li onaj svjedok pare?
dosadni ste vise s njim covjek krepo i nek je ko ga sisa pazite da se vise nesto ovako ne desi a ne da nas sedmicama perete o njemu
Sad se sigurno nece vratiti dok sve ne odlezi!?
Opet je sudstvo zakazalo jer od 98 do 2004 je bio u zatvoru samo 6 god umjesto 20
Jel urucena nagrada za informaciju????