Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništavaju ih konkurenti modernom tehnologijom kojoj oni nisu dorasli, a to je zbog uhljeba koji leže u bh telekomu, jer imse može... On se neplanski uništava već godinama takvom politikom...
Telemach je od dezave pokrao milione ilegalnim postavljanjem kablova i opreme po drzavnim stubovima
Bravo Forto! Pametan si i obrazovan covjek, ali dzaba krecis... Dzaba ti njima pricas istinu kad njih istina ne zanima. A znaju je i oni vrlo dobro. Cilj vladajucih stranaka u BiH nije da stvari ucine boljima za narod, nego samo za svoje uske krugove istomisljenika koji od naroda imaju korist. Zato je totalno besmisleno njima ukazivati na bilo kakve nacine poboljsanja bilo cega. Oni to naprosto ne zele, jer znaju da se sitom i bezbriznom narodu ne mogu prosipati ENV lazi i supljaci.
Fortu za direktora telekoma, zajedno sa Cenićkom. Svi bi se svega prihvatili bez ikakvog znanja, samo se još hirurgije niko ne prihvata. BH Telecom ne može uspjeti jer ljudi unutar njega, koji su stručni, nisu ni za šta pitani. Naša politička elita nije makla dalje od planske privrede i Prve petoljetke. Oni misle ako nešto proglase i nametnu, da će to tako funkcionisati. Sabiraju odsvakud delegate za funkcije, samo ko se bavi time nije nigdje prispio.
Cek ovaj je iz one stranke sto im parlamentarni predstavnik nije rijeci progovorio u Parlamentu BiH?
Poslije izbora, ocigledno ide prodaja telekoma
Kupit ce ih Telemach i izvuci iz krize.Samo sto ce im plate biti duplo manje.Telemach daje plate da mozes 3 do 4 dana zivjeti,a poslije crkni.
Meni zao Telecoma. :( Predlazem da organizujemo sergiju ne bi li ih malo pogurali. Jadnici, pala im dobit sa milijarde na 900 miliona... sad nece imat za plate. Molim sve vas da podrzite ovu sergiju.
Sve će nas naša svemoguća Sebija osvijetlit,pokazat nam svijetlo stranke SDA
Nama, međutim, nema drugo do privatizacije. Ostaviti ovakvu kompaniju u ruku politike BiH je čekanje na izvršenje smrtne presude.
Opet ovaj Medeni Kurton otkriva toplu vodu. Važno je da nije Bošnjak, a sve ostalo može.
Žiku mu frizure. Ko nesigurni američki tinejdžer koji posjećuje psihologa i kojem je najveći problem u životu kako reći roditeljima da je gej.
nece biti napredka sve dok ih ne kupi neki jak evropski operater pa napravi cistku i zatvori stranačke ventile.
NS, SDP, GS, DF mrze Islam, Bošnjake, Armiju RBiH..........vole JNA, četnike, ustaše, prlićeve agresore i vrs-genocidaše..........
Fakat svaki operater ima monopol u svom toru.Da nema privatnih internet firmi Bog zna kad' bi se ovi sjetili povećat' brzine interneta.
Vladajuće stranke uništavaju , pljačkaju , tjeraju , osiromašuju narod , boli me ćundara za telekomove
@SkakaAbdulah bitno da tvoje komunjare nece pobijedit patuljak
Mi smo narod univerzalnih znalaca i konkretnuh neznalica. Sve neki analiticari, ekonomisti, sveznalci... Ko si ti jarane?
sta je nije ti neko od ovih poznatih pa ti cudno sto neko ima misljenje