Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Bakir vrijedi ko vas 8.
Ne rise konju. Ne biste ga spriječili nego jos i radite sa njim. Nek si ti babi svom osigurao pare a to sto narod nema sta jesti to nema veze... Svi neki ministri političari ovi oni a niko se ne može suprotstaviti Dodiku.. Hahaha jadni li ste, poderite svoje diplome ako ih imate.. A da, kupljene su
Mislili da je Bakiru bili lahko
normalno kad si fegeti. ne kontam zašto ste tu ako ne možete ništa. dajte ostavke.....
"Omogućili smo 12 prosječnih plata za porodilje". Ne laži za ovo za ostalo neznam. Nit je prosječna plata nit će sve porodilje dobiti, a mnoge ste zakinuli jer i kome ste dali plaćate doprinose samo na pola.
Da mozemo znaci pusticete ga da radi sta hoce
Ove strankice sve jad I čemer.
Koji hipokrit. Pa možeš prestati sarađivati s njim, i sa gospodinom Šmitom, dok se nelegalnost ne ispravi. Imate li vi ikakvih principa?
Dodik vam radi sta hoće
Iz aviona se vidi, da formiranje vlasti u KS, zavisi od toga da li će FORTO biti izabran u Vijeće MINISTARA !!!Ostalo su LAŽI !!!
Problem 8-ša je što su spalili sve mostove iza sebe. Oni sada imaju nula manevarskog prostora. Slušanjem AA i OHR-a sada su prepušteni na milost i nemilost sh. čelnika. Dodik i Čović već uveliko koriste svoj ogromni ucjenjivački kapital, a ovi 8-ši svoju poziciju pravdaju gubitničkom formulom: Idemo se dogovoriti o onome oko čega se možemo dogovoriti (čitaj: o koncesijama koje u startu moraju dati sh. koaliciji). No, njihov problem je u tome što Dodik i Čović neće da čekaju.
Mogli ste ga upitati ima li konačno nekakav plan za Sarajevo, plansko širenje, plansko izgradnja zgrada sa parkovima, parkinzima, zabrana gradnje gdje se stigne, plan za smanjenje zagađenosti, besplatan gradski prevoz kada je zagađeno itd.
Sprijecili smo Milosevica i JNA 92' a vi ne mozete Dodika u miru.Niste vi nizasta osim zaljevati cvijece
Forto kaze da nisu sposobni da promijene nesto. znaci toj recept za pobjedu na izborima kod sarajlija
Ne treba ni ocekivati nagle zaokrete od nove vlasti. Potrebno je vrijeme i sistematican pristup.
Klix pušta konentare koje šire mržnju prema Bošnjacima i ne smeta im ali zato banuju profile koji upozoravaju na to !
Klix uživa kada objavljuje ovakve vijesti i forsira antibošnjake komentare. Ponovo mi banujte profil !