Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edheme sta ti dodje Justin?
Iz naslova: "...premijer Novalić na toj sjednici nije dovodio u pitanje reprezentativnost Udruženja poslodavaca FBiH" Iz teksta: "BIberu je posebno nejasno zašto je Vlada FBiH u ovom trenutku dovela u pitanje reprezentativnost Udruženja poslodavaca FBiH." What the fuck?
ovaj se nakrao zestoko,ybo te radnik u glavu kojeg ti zastupas
@vjecnokonačište u bosni su se svi nakeali osim tebe?
Zajebo se Novalić u proračunu najbolje je radnike svest na gibiru šta će im plata svejedno je ovo feudalizam a kmetovi neka rade.
Imam jako staru nanu, inače bila je nastavnica, dakle nešto i obrazovana i ona kaže da ne pamti ni jednu vladu koja je više bila omrznuta od ove!
Šta je tu neobično? Vlada!