Ministarstvo sigurnosti BiH
0
E-mail adresa za pomoć pri izdavanju viza
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jalevata 29.12.2008. u 23:52 ------- njima su bas takvi najveca smetnja - na temeljima mafije i kriminala funkcionalnoj drzavi - ciju imovinu su vec davno ,,privatizirali\'\' u svoje vlasnistvo a na imena fiktivnih vlasnika - pamet je najmanje pozeljna za svih 6 klepto-nacionalnih kompanija.
koji kruško se samo mogao sjetiti ove \"napredne opcije\" - 70% građana BiH nema pristup internetu, šta s njima?!
pogledajte samo ko nam je zamjenik ministarstva sigurnosti BIH..!!!!!!!!!!! tehnicar_?????? srednja skola????a na biroima tone ljudi sa magistarskim i doktorskim titulama!!!!!!!!!! a drzave i govana
dado, nemoj zezat, ima vizna olaksica: stavili su red stolica pred ambasadu.. da se ne mora cekati na nogama
a što će da bude spama na tom emailu, HAHAHAHA
HAHHAHA, mogu li tu pitati i za egipatske vize??! HAHAHAHAHA Ja države nam jadne...
Ja nikakvog poboljsanja od tog sporazuma nisam vidio. A putovao sam. Tonu papira i dalje traze.