{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


E-mail adresa za pomoć pri izdavanju viza

F
29.12.2008. u 12:35
0
7
E-mail adresa za pomoć pri izdavanju viza
0
E-mail adresa za pomoć pri izdavanju viza
Ministarstvo sigurnosti BiH aktivirat će 1. januara posebnu e-mail adresu za pomoć bh. državljanima kod izdavanja viza, saopćeno je danas iz ovog ministarstva.
Jedan od osnovnih ciljeva Sporazuma o olakšicama kod izdavanja viza između BiH i Evropske unije, koji je na snazi od 1. januara 2008. godine, odnosi se na olakšavanje izdavanja viza državljanima BiH, koji žele da putuju u zemlje EU i stvaranje uvjeta za stabilan razvoj poslovnih, kulturnih, naučnih, humanitarnih i drugih veza između zemalja članica EU i BiH.

Ministarstvo sigurnosti BiH će od 1. januara 2009. godine na svojoj web stranici www.msb.gov.ba aktivirati posebnu e-mail adresu [email protected], putem koje će građani postavljati pitanja, te iznositi svoja iskustva, primjedbe i komentare vezane za procedure izdavanja viza u ambasadama zemalja članica Evropske unije koje djeluju u BiH.

Ministarstvo poziva državljane BiH da se obrate na ovu e-mail adresu i dobiju odgovore na postavljena pitanja, te iznesu svoje primjedbe ili komentare vezane za izdavanje viza u ambasadama zemalja članica EU koje djeluju u BiH, kako bi se eventualne nepravilnosti i teškoće mogle otkloniti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: