Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje je sad onaj njihov glavonja sindikalac sa zlatnim lančićem da se obrati javnosti
Zato ga vise i nema! Aluminij nije ni na aparatima.
HDZ radi marljivo na nestanku Hrvata iz BiH.Prvo su se potrudili da nestanu iz Posavine, u Srednjoj Bosni je to haman i zavrsen posao e sad je na red dosla i Hercegovina.
@Kamenica nije tačno, Hrvata nema na mapi tamo gdje HDZ nema uticaja, to je evidentno.
DF je definitivno državotvorna stranka koji treba podržati u svakom slučaju.
@mikinaleru DF svoje političke stavove temelji na ukazivanju na nečije mane, a svoga jasnog programa nemaju.
jel ovaj arape nazvao psima, srbima ili bosnjacima?
na prvu Bruce Willis.
Promicatelji europskih vrijednosti i tako to...
UZP na djelu kros pravosudje i finansije a nasi sute ... kako se to brani zemlja od agresora Bakire ???
Zna se da arapima nema ulazas u hb!Sto gube vrijeme?Tako je u kiseljaku kupio parcelu a mu odmah napravli farmu svinja do!Prodo sve i pobjega0!Slabo ih i na kravici vose!Pametni su to ljudi, znaju kad negdje nisu pozeljni!
@stern Zato oni odoše u Minhen i tamo svoje dolare ostavljaju u kupovini, tupane tupavi. Nisu džaba stoljećima označavanje nastambe u zap Hercegovini kao krajnje zaostale i nadasve siromašne. Da niste opljačkali tuđu imovinu po Mostaru bilo državnu bilo nekatoličku, i da niste u kreditima do guše, ne biste ni danas imali ni za kruha
e u p.m jes mi zao sto ce u propast. Moram uzet pivo ovako kasno ;)
pa dokle više taj Čović i HDZ.svak dolazi tu i odnosi.čak iz Hrvatske.kupuju kuće i stanove i još ne smiješ pisnut.ima li iko da povede proteste i da se uđe u alum.
Idemo jako, idemo gluplje.
ovaj samo sebe gleda i svoj interes
Neka vlada federacije proda drzavni kapital bilo kome pa neka rade sa ostatkom firme privatne strukture sta god hoce, neka je nazovu i Praljak, fabrika za ispijanja otrova hahahah
Ja mislio Brus Wilis došao da Umre muški :)