Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reorganizacija znači da uvedete Fahrine majmunčiće gdje god mognete.
Ljudi vjeruju u svašta evo 20 godina pa smo u nekim stvarima čak i gori nego 1998. ili 2000. Ja nemam ništa protiv nade, ona zadnja umire, ali od Bakira, Dragana i Fahre se ne nadam ničemu. Fahro je to i rekao kad su potpisali koaliciju da "ne očekujemo nikakve spektakularne promjene".
Croatissimus najbolji si kad šutiš sa dečkovom ćunom u ustima :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
G. Dzindic je mjesto direktora Pretisa napistio pod policijskom pratnjom, dok je mjesto direktora Famosa napustio pod prisliom zastitara. Cini se da ce ministarsku fotelju napustiti u pratnj istrazitelja SIPE. Bar tako govori logika.
Ipak je vjerovatnije da će ga policija štiti, dok narod bude "galamio" ispod njegovog prozora...
Resistance Pa CV taman uz vožda Šćepu i još mnoge palikuće oko šćepe!
Napusi se majmune !!
Ha, ha evo novog Reufa. Đe ćeš ba grlom u jagode? Pa Reufa su neutralizovali na tri mjeseca i podijelili sve do portira - tebi ostaju portirska mjesta u trećoj smjeni i po koje za higijeničare. Alo druže, stao si na izuzetno truhlu dasku, Šćepo vas je navukao kao bekane!
aluminij hajde reorganizuij ako smijes ????
Politika je jedini siguran posao u BiH. Sve drugo je od danas do sutra.
reorganizacija u energetskom sektoru? znaci radno mjesto u TE Tuzla ide sa 20 na 30 hiljada maraka.
ti si taj dzindaaa ti si taj
evo ga.. med i mlijeko od danas... gratis zlatne kasike
eldin.maslesa Đaba ti zlatne kašike - valja kontejnere napuniti otpacima. Ni njih nema više u kontejnerima! Sve po agendi!
Lijepo oni zbore i obečaju na startu, ali navikli smo mi na lijepe priče, samo što ljepota uglavnom traje toliko koliko je potrebno da se guza udobno smjesti u udobnu fotelju ...!!! Daj Bože da me ovi demantiraju . . .
Nikad vise necemo cuti za ove likove.