Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas vas hebe ovaj MANJI ENTITET!
skywalker2 Da Bošnjaci su svakako većina na cijeloj teritoriji BiH! Zbog toga se dva ostala predsjednika stranaka i njihovi satrapi ubiše da pregovaraju o popisu. Halo gdje ste, šta ima?
Naše vlasti šute na sve, zbog toga se sve i događa, šta se događa. Treba postaviti pitanje zbog čega naše vlasti na ovoliku nepravdu šute? Zbog čega se ne oglase i pokažu da im je stalo do naroda? Zbog čega ne poduzmu bilo kakve korake da zaštite svoj narod na svakom pedlju BiH? Ako se bolje razmisli, može se zaključiti da postoji prećutni dogovor između svih vlasti. Sve će oni žrtvovati samo za svoje dobro.
Bas tako...osim ako nisu njihovi igraci na nasim pozicijama ;)
@babadajvode, pa ko god svjesno radi protiv sebe (nas), znači da je njihov, pa može biti i sto puta "naš". :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E. Suljagić se ponovo upisao u stanovnike Srebrenice, sada ga priterajte da nešto konkretno uradi!
Bosna i Bosanski jezik su preživjeli mnoge fašiste pa će i ove današnje.