Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je nesretnom ocu ubijene male Džene pozlilo na suđenju,gdje je Muriz sa svojim pristalicama da mu bar jednom da podršku,i naravno nadam se da će se konačno rasvijetliti i ubistvo Dženana
Covjeku je na ovaj dan dijete ubijeno. Kakvo bolan sudjenje ?
@hihi ne kaki,do sada je bilo desetak odgađanja suđenja i protesta za malu Dženu i nigdje nije bilo Muriza,jel svaki put godišnjica smrti Rahmetli Dženana?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni da je neko ubio sina i da znam ko je ubica kao sto Muriz tvrdi mada ja licno mislim da ne zna davno bi mu ja presudio.
najlakse je to reci, svi bi mi presudili da je neko nas, al nedo Bog da dodje do tog pitao bih te ja. Prvo i prvo covjek koji je ubio dzenana je ocigledno pokriven sa svih strana i ne moze mu se tako lako pristupiti, pod dva muriz ima kcerku i zenu, treba jos i njih ugroziti.
Po svemu navedenom Alisa ga je ub!la
Klix ne prati slučaj.. Nije Ljubo nikada priznao ubistvo, on je uvijek tvrdio da je saobraćajka, jer je išao na lakše djelo, kako bi dobio manje zatvora, njegova žena, koja je uhapšena i ispitivana dok je Ljubo još bio u bjekstvu je ispričala da je Ljubo izašao i istukao Dženana i ALisu palicom, nikada romi nisu izuzeli sebe sa lica mjesta, jer to ni ne mogu učiniti, a što nisu osuđeni nek Muriz objasni sebi, ako može.
8 godina Murizovih i Feragetovih laži, kleveta i svjesnog spinovanja. Ako meni ne vjerujete, 23. 5. 2017 godine, na protestima, Muriz je rekao da je njemu, Feragetu i Foči očevidac iz marta, svojevrsni E.M ispričao da je svjedočio kad je Muamer Budnjo u Aleji šamarao Alisu, a da je Dženan ležao na podu, "očevidac" E.M te laži nije ponovio u Tužilaštvu, pa je Muriza kopkalo šta je on rekao, poslao je hodžu Foču da on svjedoči šta mu je svjedok rekao
Hodža Asad Fočo je rekao da im je "svjedok E.M ispričao da je vidio Muamera Budnju kako šamara Alisu i da Dženan leži na podu" i od tad Muriz ne prestaje da laže, psuje, vrijeđa, pa čak vidjeli smo i napada, jedini koji je gori od njega je Feraget, koji ima moralnu ali i zakonsku odgovornost da spriječi svog klijenta, ali njemu očigledno odgovara medijska a i politička pažnja, uzeli su pare na rahmetli Dženanu.
Da smo normalna država ljubo i bekrija bi već bili u bajbukani zbog laži i prevare barem po deset godina,a ovo imaš živog svjedoka i toliko turbulencija zatvori je na doživotni zatvor vidjećete kako će reć sve u detalje
Jedno od osnovnih pravila kriminalistike je ne postavljati sugestivna pitanja na rekonsrukciji a ovaj kaze: ti si stajala ovdje, jel tako. Zna li se sta za Dzenanov pistolj? Sto ga je nosio bez dozvole?
Slucaj na kome je Ifet Feregat izgradio karijeru, zbig kojega je podnio 47 krivicnih prijava od kojih su dvije zavrsile presudom za koju slijedi apelacija.
Zbog ovog slučaja se najmanje 1000 porodica iselilo iz BiH. Tako i zbog svih ovih "zataškanih" ubistava, ubistava u saobraćaju i sl. Policajac u Tuzli, očito pjandura, psihopata i kriminalac ubije ženu službenim pištoljem u toku godišnjeg odmora, i niko ne da ostavku. Gdje je interna kontrola, kolege koje su ga pokrivale u ranijim incidentima, psiholog, službenik koji mu je trebao uzeti pištolj... Pa najmanje 10 otkaza i 5 ljudi u zatvor.
Ali ništa. I kada obični svijet sve to vidi, shvati da je bolje čistiti guzice u Njemačkoj ali bar znati da gore policija mlati majmune, da nema vozikati auto kroz grad 150km/h bez vozačke dozvole i uz dug 15000eura za kazne, nema stranačkih prijatelja i nepotizma. Da postoji država. Žalosno ali ove stvari više tjeraju ljude odavde više nego plate ili bilo šta drugo.
Odselilo se više raje zbog Murizovih i Feragetovih laži, kleveta, spinovanja. Valjda na to ciljaš? Nigdje u svijetu kamiondžija nema više moći, nigdje u svijetu mediji ne vode slučajeve a narod nosi vile i linčuje svakog onog kog oštećeni proglase lošim, u Bosni je 7 stoljeće.
OBJE AFERE I RESPIRATORI I MEMIĆI VJEŠTAČKI DIGNUTI SA KANTONALNOG NA BIH NIVO TUŽILAŠTVA (KOJIM RUKOVODI DODIKOVAC KAJGANIĆ I TRI TUŽIOCA U F-ji NIP-a). DAKLE, OPERACIJA "KULA1" ODRAĐENA, SAD SLIJEDI "KULA2" - RUŠENJA BOŠNJAČKE KOMPONENTE VLASTI, A U POZADINI STOJI AMBASADA. I JEDNA I DRUGA AFERA POTPUNO IZMIŠLJENE, U PRVOJ SU SEFEROVIĆI UBICE, U DRUGOJ SU ISPRAVNI RESPIRATORI SA NIŽIM BROJEM MODOVA.
Kmeči, bote! 😭😭😭
8 godina je prošlo otkako momka nema i još uvijek niko ne odgovara. Koliko snage ima ova porodica, to samo oni znaju. Da znaš ko ti je ubio dijete, a ne možeš da kažeš te razara i lomi. S druge strane, toliko zataškavanje i prikrivanje dokaza, a pravda ide mic po mic. Svaka čast Murizu na strpljenju, a i Feragetu koji ga savjetuje kako je i sam Muriz rekao, da se strpi, jer se sve mora dokazati sudskim putem inače bi mogao biti tužen za klevetu ako na bilo koga pokaže prstom.
Pa ta porodica i taj advokat i jeste razlog zašto niko nije odgovarao, oni su razlog zašto počinilac i dalje voza kombi i još ironično nosi plakate "ko je ubica" čovjek koji je tu bio i još mu žena svjesno priznala da je on ubio Dženana. Nije im odgovarao ubica-Ljubo jer je Ljubo rom a Dženana ne može ubiti jedan obični rom, to moraju biti trojica, sa šipkama i to sa ledja, bar tako dokazani lažov-Muriz tvrdi.
Ne postoji niko ko će priznati ubistvo i čija supruga će potvrditi to isto a da to nije i učinio!!! Da li ima naloga za to, e to je nejasno ali smatram da su ubicu imali i trebali su ga pritisnuti da sve ispriča!!!
NiP je na nesreći Muriza dobio glasove na izborima 2018. Danas NiPovci ne spominju ni Dženana, a kamo li malu Dženu Gadžun čiji su mladi život prekinuli pajdaši iz Naše stranke. Zadnjih 5 godina trojka je skoro sve vrijeme na vlasti u KS i pokazali su da su isti SDA po ovo pitanju.
Kazu sin od Budnje da je to uradio, iako nemam pojma ko je to i odakle ta informacija.
Pa to je Muriz rekao 2017 godine, da je Muamer Budnjo ubica i da je šamarao Alisu, što se ispostavilo kao laž, to je potvrdio Asad Fočo u tužilaštvu da ih je prevario lažni svjedok E.M. Ima to sve dokumentovano u medijima, Muriz od 2017 laže i obmanjuje javnost, iako zna da Muamer Budnjo nije imao veze sa tim. Na kraju krajeva oni su i oslobodili Ljubu, koji je ubio Dženana.
Izgleda da se opet čekaju Izbori pa će ovaj slučaj opet biti pravo bitan.. do tada je istraga u toku
OVDJE SE SVE SUDI ISKLJUČIVO PO POLITIČKOJ LINIJI. SLUČAJ MEMIĆ - OSLOBODE ČOVJEKA KOJI JE PRIZNAO UBISTVO A GANJAJU FIKTIVNE LJUDE A (NOVOG) UBICE NIĐE. OSUDE FADILA ZA RESPIRATORE ZBOG SUPOTPISA A NE OSUDE JELKU M. ZBOG GLAVNOG POTPISA (I JER JE DIREKTNA ŠEFICA SOLAKU, A NIJE MU ŠEF FADIL). OVDJE ZA MALU DŽANU ŽELE DA OTEŽU ŠTO VIŠE JER SU DR-ICE FGR KADAR.
Kako se nezna ubica, kada je Muriz više puta rekao da zna ko mu je ubio dijete