Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto rekoh Srbi i Republika Srpska = laz, bijeda, bolest, zlo.
U Srbiji je hit Merlinova pjesma, Sve je laz
samo vi cekajte pa onda reagujte...zar nije moguce objaviti istinite popise prije nego oni objave takve lazne popise? eto npr protokola, objavi, dokumentuj, pa nek oni guslaju
Takav je entitet kad je stvoren na genocidu,silovanjima,protjerivanju i klanju nedužnih civila i djece
Đikani
Mislili su nece se nikad saznati.. ali svi znamo da izmisljaju historiju po svom ukusu...
Okrijte gdje su masovne grobnice..zašto šutite..zašto i dalje podržavate zločine i zločince? Dokad? Kako spavate na kostima ubijenih?
Za njih su, više, bilo koje riječi suvišne.
Samo lazu, svaki dan nesto novo
Ma mozete im sve pobrisat jer pisana istorija njima nista ne znaci. Gusle su kod njih istorija.
Sve treba provjeriti, jer radi se o prepravljanju historije. Mislim na sve strane i sve zrtve, a zna se kome je stalo da se fabrikuju podaci. Samo istina uz dokaze, a ne izmisljotine. Koliko je tko imao logora, civilnih zrtava, zasto se boje izaci sa podacima, pa da zavrsimo, tj. stavimo tacku na ovu pricu i krenemo naprijed
Puno je da je ubijeno i samo jedno dijete u Sarajevu. Krajnje je vrijeme da se u BiH zabrani rad svim nacionalnim strankama jer su nas i uvele u rat nakon izbora 1990-e a svi koji su tipovali na nacionalne su ubice.
Genocid je proces koji se odvija u 8 faza. Drugim rijećima genocid je evo još u toku sve dok se ne podvuće crta naplate ratne štete.
Ubijeno i ranjeno najmanje 548 djece,a optuženi branioci Goražda,pa ti sad budi pametan!! Nešto opasno smrdi i bazdi u ovoj zemlji!!
Optuzeni al ne i osudjeni,a djeca su cini mi se "kolateralna steta" nesposobnih spodoba politicara Bpk i onog mrtvaca sto se naziva tuziocom iz suda u Gorazdu.
lazni narod