Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta ces uradit povodom toga? Nista? Malo zaprijetiti na klixu? Pa genijalci, sad izaberite nekog njihovog vojnika uhapsit ga i 10 godina ga u Zenicu. Vidjet ćeš kako će odmah pustiti našeg.
@Psihijatric5 Zašto SDA nije učinila nešto? Nije vas briga ni za borce ni za Bosni ni za Hercegovinu. Samo za gotovinu.
@ProsjecniBosnj0 * a smrdljivi Ramović iz Goražda ide u Beograd da da malo zicagu Vučiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni rade, a vi pricajte. Samo baljezgate u prazno.
Pravda za Huseina nasega!
@Limeta odlična tema za pred izbore. Očekivati je jos materijala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OK to, a čovjek je i dalje osudjen
Zadnjih 25 godina je pokazalo da je ispravna taktika koju koriste Albanija, Kosovo, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija - tretiraj Srbe kao krvozedne divljake i najobicniju fukaru pa ce biti manji od makova zrna. Neispravna taktika, zbog koje su Bosnje izgubile 25 godina - tretiraj Srbe kao narod koji ima barem malo morala, cojstva, ljudskosti. Eh moje Bosnje, vazda cemo biti naivni glupani.
sve je vise udara na bosnjake pa dokle vise gdje je ta snOga nOrOdaa?
A sta je sa zloupotrebom naroda koji vi izrabljujete i godinama tako to nista samo pod cilim gurajte sve vam je ostalo vazno samo to nije
GDJE JOŠ U SVIJETU SUD DRUGE DRŽAVE( SRBIJE) SUDI ZA NEŠTO ŠTO JE UČINJENO ILI NIJE U DRUGOJ DRŽAVI ( BOSNI I HERCEGOVINI) I TO DRŽAVLJANIMA TE DRUGE DRŽAVE( BOSNE I HERCEGOVINE) TO JE KLASIČNA AGRESIJA?
Sto mog oca niko ne ganja? Bio je u ARBIH od prvog dana. Nikad nas niko nije poprijeko pogledao na granici a kamoli sta drugo. Ako postoje dokazi da je Husein jeo go.vna, neka odgovara, isto kao i Zdravko i Slavko.
@HejBa Pa nema dokaza, Srbobalijo.
Fakticki, oteli su gradjanina BiH i rade sa njim sto hoce. Sta radi ministrica Turkovic, clanica SDA, sa Dacicem, prije nekoliko sedmica, i o kakvim dobrim odnosima dvije drzave govori? Narod neka se druzi, prelaze granicu i suradjuje. Ali sa Srbijom obustavite sve projekte, zabranite uvoz ili uvedite nove carine. Tako se, moj Dzaferovicu, brani drzava. A ne da gradjani BiH kroz kupovinu proizvoda finansiraju politicku masineriju koja otima gradjane BiH i izivljava se na njima.
Aljo i SDA "prodali" Srebrenicu a drugi odgovaraju za njihove zlocine
Pa raspišete vi potjernice za njihovim zločincima tipa seselj, vučić I drugi i lagano hapsite i sudite.. Džaba ti pričaš to a ništa ne radis to moze i moja nene tako
svaki dan ovi sto su pucali na nas su u gradu pa uhapsite ako imate petlju
@pizza Sto da ih sad hapse kad su ih fino zaposlili?
Odluke da procedure protiv osumnjičenih ratnih zločinaca iz redova takozvane armije bih vodi Sud BiH je pogreška. Takve zločince u dijelu BiH smatraju herojima. A zločinac je zločinac
SDA je sve prodala i sad prodaje borce. Koji su to smradovi.
Brani SDA svoj narod, nema sta!
Džafke: "Oglasio bi se ja i ranije ali sam morao isprintati i naučiti napamet ono što mi je Bake poslao i poručio da kažem, kad sam to uradio sad vam mogu da kažem ono što Bake.. odnosno ja želim."
jos je veci absurd kad se vidi da Bosna i Hercegovina i Srbija imaju sporazum da se sudi u drzavi gdje se slucaj dogodio. a srbija ni jednom nije ispostovala sporazum i konstantno skriva zlocince.