Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stetna je SDA koja nas je i dovela u ovakvu situaciju svojim lopovlucima. Umjesto obecanih zlatnih kasika, dali su nam MMF.
dzepovi do poda...
a zamisli kako bi bilo da oni nisu privatizovali sve sto su mogli... a???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzaferovicu, a ko uopste kaze da novac nece biti ulozen u dalji razvoj kompanije?
Navikao da krade pare od drzave a ne da se bori za razvoj.
Mislim da RS neće baš dozvoliti da se puno novca uloži u razvoj kompanije na državnom nivou. RS, a ne Mehmedović, je i do sada blokirala investicije u ovu kompaniju, jer svaka marka koja ne ode u Elektroprenos ode u budžet (izborne) 2014. godine vlada entiteta. Biće zanimljivo vidjeti koliko tačno novaca će otići u entitetske budžete a koliko u projekte Elektroprenosa BiH. P.S. Ne slažem se ni sa tvrdim stavom SDA da se svi novci investiraju u projekte Elektroprenosa jer je upravljačka struktura kompanije takva da insistiranje na tvrdom stavu vodi samo ka blokadi sredstava unedogled.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako su uradili i sa željeznicom, upropastili je, upropastili su Energoinvest, Union invest, Hidrogradnju, upropastili su državu, pokrali u privatizaciji, pokrali na certifikatima, kupovali i prodavali željezare i rudnike za 1KM i sad hoće da uzmu pilav od preduzeća za proizvodnju i prijenos el.energije, a već sutra su na redu telekomi, kao i Dodik koji je svog već opeljušio prodao ko rafineriju... Malo im bilo, a raji zavrču cijene : voda 200%, plin, struja, ogrijev, hrana, a kad udare PDV pijacama ode i hrana za tih 20%, ode i roba, sve po đepovima građana. Zapustili nas da živimo u paščetnjaku s psima hodamo po govnima i prosjačimo novac da nam djecu i omladinu liječe... Malo im bilo.
ne znam koliko ste upućeni u sve ovo, ali elektroprivredi i prenosu i trebaju te pare, oni rade sa tehnologijama koje su zastarjele i potrebne su im i nove snage u smislu zaposlenja a i opreme da bi mogli normalno da rade, jer sam bio u prenosima, katastrofalni su uslovi... a sve to jer ovi gore ne mogu da se dogovore, svako vuče na svoju stranu, nije tu samo kriva jedna strana, nego sve strane, a i te pare da se daju entitetima su glupost, one se trebaju koristiti samo za razvoj kompanije...
vidi ovih zlaica nestalo im para pa hoce da otmu od EP pa spominju i neke zlatne kasike a niko neda dokaz da je to rahmetli Alija ikad izgovorio ivi se drzite one ratnog zlocinca cosica lazi mastovito,, pa kad neznate vladat u demokratiji pustite onom ko zna viste naucili u komunizmu vladat zlajo i co bi mogli vodit mjesnu zajednicu od 15 kuca a 12 da bude iz stranke SPD citaj stranka propasti drzave..Toj ta pro bosanska stranka koja daje miletu radi svoje fotelje entitesko glasanje da bi zlaja kao slucajni mogo malo hodat po stranim metropolama i na karaju krsi zakon uzimajuci pare od EP a ko krsi zakon je lopov ili bandit,dje ti je zlaja drzava za covjeka ne toj drzava za SPD clanove..
Ove pare sto sada podijele Lagumaš i Dodo vidjet ce te u septembru i oktobru - crveni plakati sa ružama sa obje strane entitetske granice - to je sve što ćemo vidjeti od njih. Jasno mi je za Dodika, on se izjasnio javno da želi srušiti ovu državu, al mi Lagumdžija nije jasan - sve mi nekako ide da igra kako Dodo svira. ZAŠTO LAGUMDŽIJA, ZAŠTO NAM TO RADIŠ?
Ko jos slusa ove iz SDA? Njihov sat polako otkucava.
Kad na Džeferović kaže - to je odmah znak da leže :P E moj ti, veće štete od tebe dugogodišnji budžetski parazitu i tvoje zločinačko-grobarske strakne SDA na daleko nema!!!!!!!
A ko još ovog debilkosa shvata ozbiljno....možda samo zbog zaliha oružja :P
Covjek koji je prokrijumcario toliko naoruzanja nam govori sta je dobro a sta nije.
Tako je Dzaferovicu nek te pare stoje do 2016 mozda ti budes tad u vlasti pa da i ti omrsis brkove , a dotad nek njima upravljaju banke i ne bi me iznenadilo da i ti od banki dobijas procenat sto one koriste drzavne pare bez ikakvih kamata.
Stranke me ne zanimaju, ali tu i tamo nađe se po koji pametan i častan čovjek, a Džaferović je jedan od njih.
ako ti je dzaferovic castan onda ti je i milosevic takav...
Ako je Džaferović toliko častan nek ide u "časne", a može i u misonare, samo nek se nosi iz BiH....nama je dohakala njegova čast i časno djelovanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se tice Džaferovića, Džaferoviću imas ti love sta u kasi za putne troskove, da ti Oleg Cavka dodje u kancelariju na trkeljanje?
SDP banda je najveca banda koju FBIH ima. Cak su toliko krali, da su za*** HDZ Covica Cirilice DRAGANA.
vijest o SDA on pise o SDP-u i HDZ-u... pa si kao slucajni komentator...
Kad se treba srati po komunistickoj bandi Zlatka Lagumdzije, to sve radim besplatno, namjerno i dobrovoljno. Nikakva meni kriminalna banda SDA tu ne treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgleda istinita ona o Lagumdziji prije poslih izbora, "vratiti ce se lazni Valter i jebat ce vam mater". Kad Lagumdzija, Hadzic, Covic i Dodik zavrse sa BiH do izbora 2014 godine, ni 20 milijardi eura u kesu nece Bosni moci pomoci.
sda nam za 20 godina ostavio 7 milijardi duga, sad sdp za 3 godine napravio jos 6 a do izzbora ce napravit barem 10 milijardi duga. tako da ce nakon sdp-a ostat 17 milijardi duga sto znaci da fulas za 3 milijarde :) al kako sdp krade, izvlaci u strane banke i unistava mozda dodju do tvoje cifre. moramo ih trpit jos 10 mjeseci i strahovat sta ce nam zla jos uradit. vidis da lagumdzija hoce da da dodicku 100 miliona sto mu je obecao kad ga je dodo mislio smijenit
Moj DŽafere valja se njima ugradit