Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaferoviću yebbo ti a mater balijsku, čuj nije presuda srpskom narodu a njih 90% voli i poštuje Karadžića. Jel ti ovo Peđa Kojović sastavljao izjavu?
Mater vam yebbem bezmudu SDAovsku, trogloditsku. Nie ni čudo što vlasi preuzimaju institucije kad im na putu stoje ovakvi mlatomudani
@FinaGrackaRaja pretjeruješ sa 90%...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li igdje Laktaskog krmka da se oglasi i ocituje po ovoj presudi ili opet moramo cekati na njegovo izlaganje dok ode svojim mentorima u BG da mu objasne kako bi on to skontao pa da tek tada pocne da baljezga
moj ŠefikE, ja mislio ti'š nešto pametnije kazat...
Ucesnici u zlocinima i genocidu i sami dobro znaju da je ova presuda isuvise licna i da se tice samo Karadžića. U buducnosti ce se Srbi pozivati na Hag da dokazu kako osim njega drugi nisu ucestvovali u projektu nestanka jednog naroda. U ovoj presudi nisu doneseni cak ni pravni lijekovi kojim bi se ponistili rezultati zlocina zbog kojeg su ga osudili. Konacno, presuda ne osudjuje niti Miloševićev projekat jer prema presudama Haskog sudu Srbija nije ucestvovala u ovom ratu.
Dzaferoviću idiote ,neka se srbi ogradjuju od karadzića,nije to tvoj posao,ili mozda ipak jest!!!!!
Ja i zaboravio da je ovaj u predjednistvu...
Imal ijedan bosnjacki politicar muda da kaze istinu i da kaze velikosrpski projekat i genocid , ne nego sve pazljivo biraju rijeci da ne bi uvrijedili komsije
Ljigavac, zavezi!
A kao drugo, jesu li to Bosnjaci ili neki marsovci sledbenici kasapina milosevica i jadnog JADOVANA ? Kao trece, kakva je fajda osuditi pomenuta gofna ako njihovi vjerni sledbenici neosudjeni nastavljaju putem svojih vozdova cekajuci priliku za novi GENOCID..?
Ti Dafere,, prodana duso nemas pravo pricati, IZDAO SI BiH I GLASAO DA SE SUTORINA KAO DRUGI IZLAZ NA MORE OTME Bosni jado jadni, nikad ti to patriote zemlje Bosne nece oprostiti.
Dzaferovicu je si li napisao apelaciju Ustavnom sudu BiH o tome da naziv Republika Srpska nije u skladu sa Ustavom BiH ? Ako ti El-Bake ne da da je napises, ja cu ti je besplatno napisati i poslati na adresu u Predsjednistvu BiH.
@Sabur785 Hajde mu ti napisi , meni ne radi ss i cc ....pa da to posalje
Dzaferovicu je si li napisao apelaciju Ustavnom sudu BiH o tome da naziv Republike Srpska nije u skladu sa Ustavom BiH ?
Dzaferovicu je si li napisao apelaciju Ustavnom sudu BiH o tome da naziv Republika Srpska nije u skladu sa Ustavom BiH ?
@Sabur785 ti bas revnosan .... ponovis mu ovo vise puta, kontas, stariji covjek ....zaboravice :)
I onima koji ga podržavaju, Džaferoviću, i onima koji tu politiku i dalje podržavaju, a nek drugi računaju koji je to procenat NJIH!!!!
Ok, a kada ce doci red na tebe za zlocine u Muzickoj skoli u Zenici?
Cuj ove izjave, nije cudo sto od vas Bosnji nema karaktera...
@ajem karakter ti je kad Zeljko kaze nesto i kad znas da ce to biti tako ....a to jos nije vidjeno :)
Težak dan za Dragana Čovića i ostale Srbe
@dragonba Covke se nasikiro ....cjeli da na ribi, vinu i blitvi .... kaze: prde li oni na Klixu o meni ..... kaze: mogu mi kroz furac jaja napuhati ....ja samo prenosim :)