Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazi narod samo lazi. Sud je donio presudu u kojoj stoji NAZALOST da nije bilo uzp. Pravde nema a ti prestani skupljati jeftine poene
Pročitaj ponovo i pogledaj presudu ns YOUTUBE UZP je dokazan kroz mnoge presude al oni nisu učestvovali u njemu.....
@aple...kaze jedan od mnogih uzp botova na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zna li ovaj i o čemu drugom osim o Srbiji i zločincima? Bila 1997 ili 2021. najveći domet naših glavonja su zločini i zločinci. Zato i ode sve u k.
a kad izrael i politika njihova i nakon 70 godina o holokaustuto je ok? ponavljat vječno i upozoravat da se neponovi
Nije bio UZP to je dokazao i sud
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SRBIJO DAJ TE NAM PARE U PI-MAT--NU!!!
Nebitan lik, nebitna izjava. Tuzba je bila, bilo je vrijeme za djela. Poslije bitke je lako prazne price pricafi, a plata ide, a gldine prolaze. Mladost ste nam uzeli, šehide ste nam jeftino prodali. Dabogda vam djeca ispaštala kao djeca šehida.
Džaferović je isto pratio Dodika kad je išao potpisati kredite za dva autoputa koji spajaju RS sa Beogradom. Znači Džaferović je za Srbiju. Možda je zato glasan kritičar.
Ne znam zašro političarima dozvoljavaju interpretacije sudskih presuda... Sasvim je jasno u ovoj presudi rečeno da nije dokazano učešće Srbije, koliko god mi to željeli... Seronje će sad koristiti presudu da zakuhavaju pred izbore
Naravno da su učestvovali...Pa odakle je Arkan
Kosarkasice su sve rekle kad su ih otkantale i kakva je to sorta ljudi dzaferovic i sl....koliki glupan moras biti pa da ovakvom das glas jer je on kao rekao bila je agresija...
Ma sta ti ocekujes fikuse jedan pa da je po tebi i po tvojoj sposobnosti sve bi propalo.doveli ste drzavu na dno samo svih statistika.
Koga briga sta ti mislis maymune, pa vidis da su nagradjeni od suda.
Ma kad te ja vidim nemogu te ozbiljno shvatit a kamoli tamo neko… klinjo nisi ni politicar a ni voda
I ptice na grani to znaju. Al za dobru lovu Bosnjackoj eliti i to ce se završiti kao i prvi put. Na obostrano zadovoljstvo.
Ovi iz klixa su bakirovci
Sve bi bilo ok da ima ko pametan da vodi državu a ne vi papci
Kazna bi bila punoooo veca da niste PRODALI REVIZIJU zeleni izdajnici!
Ma nista Srbija se tesko moze suociti sa zlom Jer istina boli ali oni su velike budale osudi rezim i gotova prica
UZEPEOVCI !