Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda i Sefik Dzaferovic su u svakom slucaju najbolja opcija za Bosnjake, sve sto ne valja je izaslo i napravilo nove stranke i sada su oni kao spasioci BiH, "oni ce sve srediti i urediti".
@Treborijus Samo SBB do pobjede i Fahro.
@Treborijus Ti ili si lud ili si slijep
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
KAKIR IZMETBEGOVIĆ JE KAO KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA INSTALIRAO SVOG POSLUŠNIKA,NESPOSOBNOG I DEMENTNOG SLINU ŠEFIKA DŽAFEROVIĆA DA BI MOGAO SPROVESTI KONAČNI PLAN DINASTIJE IZMETBEGOVIĆ A TO JE KREIRANJE TREĆEG ENTITETA HERCEG BOSNE I KONAČNOG ISTREBLJENJA BOŠNJAČKOG NARODA! ☝️ NARODE U PAMET U OKTOBRU! ☝️☝️ DRŽAVA BOSNA! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
@BOSNJACKlpreporod, odvratni budžetski uhljeb Šefik Džaferović je pravi predstavnik mafijaške organizacije SDA. On u pravom smislu simbolizuje lopovsku SDA. Korupciju, nepotizam, mračne tajne stranačkih obavještajnih službi... Dakle, sve ono najgore što nam donijela banda iz SDA.
@SDAislam Ti si slika i prilika lopova, bolesnika, kriminalaca i radikala iz SDA. Sibe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mani se više priče o bošnjačkom ujedinjenju, pa vi nas i razjedinjujete lopovsku vam majku, mi da se jedinimo nije problem al sa nekom drugom strankom na vlasti vi bi ukrali i dvije ovce na slici nacrtane kakvi ste , dosta vas više što jest jest!
Kakvo jedinstvo.. Pa vi ste prvi koji gledate samo svoju korist..
Jer...jedino SDA predstavlja bosnjacki narod..koji apsurd Boze dragi,daj narodu malo pameti,samo malo...
I ti i Bakir prvi radite samo za licni interes, tako da...
I vazda su oni glavni predstavnici bosnjackog jedinstva..
Mozel mi neko objasnit svrhu ucenja fatihe uoci ovih skupova? Dzenaza narodu sta li?
svako nacionalno jedinstvo u današnjem uređenju svijeta je nepobitni dokaz njene kolektivne maloumnosti.
Lazete 23 god sramota sramta Necete dobit glas od mene
Jedi govna ti kao nešto hoces sad što nisi se javio kad je Krivaja i "grad" dat za dzaba nekim ostaplerima da je vode pa je srozali na prosjacki stap za tebe mogu glasati one babe i djedovi ojebine koje se prodaju za 100 sugavih maraka gdje si bio gdje ????
tako je dobri covjece samo jedinstvo i nista drugo,ne gledaj sta drugi rade budi obazriv i bitno je sta ti radis
i 23 godine poslije rata nam pričaš o ratu i gledaš unazad... ni to ti neće proći!
Bosnjacko odnosno Bosansko-hercegovacko jedinstvo samo uz SBB moze biti jer SBB je uz narod i za narod i drzavu 🍀🍀🍀🍀 Dok ovi djabalebarosi i leziljebovici iz ove kriminalne SDA razjedinjuju narod radi svojih licnih poganih interesa. Vrijeme je da ova kriminalna SDA sa svojim uhljebima ode jednom zauvjek sa politicke scene u zaborav
@IzetSmriko01 SBB, stalni koalicioni partner sa SDA??? O toj SBB pricas??? Poklopite se debili jedno, sve vam je prica i prepucavanje, a poslije izbora ce ista prica da bude, koalicija sa onima koje ste najvise blatili....
Isto kao sto je Dzaferović iz ličnih interesa u politici, iz ličnih interesa pogodovao svojima pri upošljavanju na budzet, a nekim firmama pri dobivanju poslova opet sa budzeta. Moj lični interes je da radim protiv Dzaferovića, jer je licemjeran.
Bošnjaci su ujedinjeni protiv SDA, zločinačka organizacija pada u oktobru
Ej al ovom Džaferoviću posmrtnica viri iz džepa..